Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
      Silvia van Roekel
      Pieter Riemsdijk
      Ko Donk
      Rob van Gijn
      Martin den Dunnen
      Wim Eggenkamp
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Pieter van Riemsdijk

 

Hallo puzzelritrijders en andere betrokkenen bij deze leuke activiteit, iets waaraan ik inmiddels al weer een kleine 25 jaar meedoe. Ik ben 'low-profile' begonnen met 2 ritten per jaar bij de MAC Veenendaal, waaronder de Nachtrit, een rit die nog steeds boven in mijn lijstje staat van bijzondere ritten vanwege de nachtelijke 'sferen'.

In het dagelijkse leven ben ik Controller bij Tunturi Fitness B.V. te Almere (http://www.tunturi.com/nl/, grappig detail: de bolide van mijn vrouw is te zien via de contactgegevens), een leuke club mensen waarmee ik al weer ruim drie-en-een-half jaar samenwerk. Het Controllers-vak is iets wat ik nu zo'n 14 jaar uitoefen, daarvoor heb ik enkele andere financieel gerelateerde jobs gedaan.

Thuis in Almere Buiten heb ik een vrouw en 2 meiden, 1 van 11 (Anouck) en 1 van 12, zij (Kayleigh) pikt ook nog wel eens een ritje mee en ze gaat na de zomer naar de middelbare school, iets wat volgens zeggen ons leven gaat veranderen. We wachten het af. Daarnaast nog een lieve kater Banzooie, die ons al weer 15 jaar vergezelt. De naam is ontstaan uit het Nintendo 64-spel Banjo en Kazooie, wat een platform spel is en dat we soms op regenachtige zondagmiddagen (zonder puzzelritten) nog wel eens van stal halen.

Verdere hobby's: badmintonnen, ik speel recreatief bij de vereniging BVAB te Almere, hiervoor heb ik in Tiel - mijn geboorteplaats - ook nog 7 jaar gespeeld, waaronder een tijdje competitie. Hiernaast kijk ik redelijk wat tv met wat favoriete programma's als Pro-Deo en Startup (een serie die volgens mijn vrouw en mij totaal onterecht gaat stoppen per eind april). Tenslotte nog 2 wat bijzondere activiteiten die niet continue spelen: poulemaster bij WK en EK Voetbaltoernooien, de poule is inmiddels uitgegroeid tot zo'n 30 vrienden en familieleden en van o.m. vakanties monteer ik filmpjes onder de bijnaam Steven Speelheuvel. Hoe die naam is ontstaan is te lang om hier te schrijven, wil je het weten vraag het dan maar eens. Tot zover.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Ko Donk

Mijn inmiddels jarenlange vaste 'maatje' bij de ritten. Ko is een oude achterbuurman van mij en behoort al weer zo'n 15 jaar tot onze vriendenkring.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter