Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
      Silvia van Roekel
      Pieter Riemsdijk
      Ko Donk
      Rob van Gijn
      Martin den Dunnen
      Wim Eggenkamp
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Ko Donk

 

Dank je Pieter voor het overhandigen van Het Toetsenbord. Wel, ik heet Ko, ben 59 jaar en leef al weer 22 jaar samen met mijn lieve vrouw Lineke. We hebben samen 3 kinderen en 6 kleinkinderen. De oudste is bijna 12 jaar en de jongste 3 jaar.

Ik ben bijna 40 jaar werkzaam. Ooit begonnen als assistent accountant maar al vele jaren Financieel Manager. De laatste 5 jaar werkzaam bij OceanDiva bekend van de grote evenementenschepen Original en Futura. Een heel leuk jong team waar ik heel veel van mijn expertise heb kunnen overdragen. Er komen vele beroemdheden bij ons aan boord, van koninklijk huis tot voetbalclubs Als mobiele locatie doen we zaken in Nederland, Duitsland en BelgiŽ. Meest recente evenement is met Radio 2 op 29 mei a.s. Wellicht bekend van de reclame.

Zoals Pieter al meldde, heeft hij mij middels de overbekende Nachtritten in Veenendaal in de puzzelritten geÔntroduceerd. Wat begon met een jaarlijks uitje groeit nu uit naar een competitie. We bereiden ons inmiddels zelfs al voor op de komende ritten, want we zitten in een heuse strijd met Coen en Sylvia van Roekel en Willem en Arda Olie om het kampioenschap van de klasse B. En dan gaan we nog even voorbij aan de overige concurrentie. Kortom het wordt ieder jaar spannender. Maar bovenal beleven we er heel veel plezier aan.

Naast de puzzelritten heb ik in het verleden nog actief aan Triathlon gedaan. Alhoewel dat al weer vele jaren geleden is houd ik nog steeds van hardlopen en fietsen. Verder ben ik een Ajax supporter en ga geregeld naar de Arena met kinderen en aanhang. Momenteel ben ik erg in The game of Thrones en houd ik ook van een goed boek. Met Lineke ga ik ook graag naar theater en museum. Dus met de nodige logeerpartijen van de kleinkinderen hebben we een redelijk druk bestaan.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Harry de Beer

Zoals aangegeven willen wij ons ook dit jaar serieus mengen in de strijd om het kampioenschap in de B-klasse. Harry en Nelly zijn de kampioenen in de B-klasse van vorig jaar.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter