Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
      Silvia van Roekel
      Pieter Riemsdijk
      Ko Donk
      Rob van Gijn
      Martin den Dunnen
      Wim Eggenkamp
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Martin den Dunnen

 

Gekregen van Rob van Gijn, waarvoor nog duizendmaal dank ;-). Ik ben in 1952 geboren in Schoonrewoerd. Wat zegt u, kent u dit niet? Misschien kent u dan wel Leerdam, dit is nl. een voorstad van Schoonrewoerd. Ik ben niet getrouwd, ook nooit geweest en ben woonachtig in Leerdam.

Na 6 jaar lagere school en 7 jaar HBS (ja, dat duurde toen nog zo lang!) ben ik direct na de schooltijd (vervroegd) in dienst gegaan. Ik heb 13 maanden in Seedorf (Duitsland) gediend en daar met succes de Russen op afstand gehouden. Daarna met toeval de automatisering ingerold en daarin ruim 25 jaar gewerkt in diverse functies. Uiteindelijk opgestapt wegens langdurige conflicten met de leiding en sindsdien parttime werkzaam voor eerst SelektVracht en sinds kort DHL. In de tijd die ik over heb ben ik werkzaam bij de Historische Vereniging Leerdam. Een vereniging die zich bezighoudt met de digitalisering en beschrijving van de duizenden foto’s die de gemeente Leerdam in bezit heeft, maar ook die van particulieren, die ze beschikbaar stellen.

Ik heb korte tijd actief aan sporten gedaan: badminton, tafeltennis, schaken en volleybal. Dit overigens achtereenvolgens dus niet tegelijk. Ik ben al sinds jonge leeftijd weg van lucht- en ruimtevaart. Wat dit laatste betreft is het mijn doel geweest om met zoveel mogelijk verschillende vormen van luchttransport te vliegen. Hoogtepunten hiervan zijn voor mij een vlucht met de Concorde van New York naar Parijs en een "ritje" met een Russische MIG-29 naar een hoogte van ca. 25 km, op welke hoogte je de ronding van de aarde kunt zien.

In de rittensport ben ik begonnen ca. 1974, eerst alleen bij de MAC Magneet uit Meerkerk, later ook bij de MABC Vianen (inderdaad, uit Vianen), de MAC St. Jan uit Gorinchem en de rest van de clubs die je toen nog in Zuid-Holland had; sinds eind jaren 80 ook landelijk bij ritten van clubs van Friesland tot Limburg.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Wim Eggenkamp

De reden is eigenlijk dezelfde als die van Rob van Gijn, die mij hiermee opzadelde, nl. dat je de persoon alleen kent van de rittensport (en ook overal in Nederland tegenkomt), maar verder nauwelijks iets van hem weet.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter