Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
      Bertus Kolkman
      Harrie v.d. Heijden
      Rinus Tieman
      Hans Keuning
      Bertus van der Horst
      Joke aan 't Goor
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

Hans Keuning

 

   ... van Hans Keuning

 

Ben geboren op 21 maart 1951 in Leeuwarden. In februari 1952 met mijn ouders geëmigreerd naar Zuid-Afrika. In 1961 vonden mijn ouders het tijd om met hun zes kinderen terug te keren naar Nederland. Mijn vader kon niet direct weer werk in Fryslân krijgen, wel in Rotterdam, daarom werd dit werk aangenomen. Dit is ook de reden waarom ik nog steeds in Rotterdam woon en werk. Mijn werk bestaat uit het controleren van lading die in/uit schepen geladen/gelost worden. Per 1 maart 2016 mag ik met pensioen.

De rittensport heb ik geleerd van mijn ouders. Heb eind jaren 60 met hen diverse ritten in den lande gereden (o.a. in Egmond aan Zee voor het Rode Kruis). We reden soms 3 ritten in een weekend. Toen ik mijn rijbewijs op mijn 18e had gehaald ben ik zelf gaan rijden. Eerst met mijn zus, waarbij ik moet vertellen dat ze verstandelijk gehandicapt is. Maar zij kon goed lezen en dat was voor mij het belangrijkste. Wij waren o.a. lid van de FMC (Friesche Motor Club) waar Johan Stekelenburg (ja die burgemeester is geweest van Tilburg) voorzitter was. Van hem heb ik het organiseren van ritten, zoals de Nacht van Leeuwarden, geleerd. Ik heb zelf nog de laatste Nacht van Leeuwarden mogen uitzetten.

Naast de rittensport ben ik een grote liefhebber van dansen (o.a. optredens gedaan met het volksdansen) en fietsen. Na 3x de Elfstedentocht op de fiets te hebben volbracht (inkomsten voor Amnesty International), ben ik overgegaan om Limburgs Mooiste (inkomsten voor Oxfam Nivib) te gaan fietsen.

Met vakantie probeer ik steeds een ander land te bezoeken en de mensen aldaar goed te leren kennen. Het verst weg ben ik geweest in Australië (bij familie). Komend jaar wil ik mijn familie in Californië gaan bezoeken en ook wil ik een bezoekje brengen aan mijn nichtje in Spanje.  

Het toetsenbord geef ik door aan ... Bertus van der Horst

Naar mijn weten een van de beste Puzzelaars in de lande. Hoe doet hij dat?

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter