Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
      Bertus Kolkman
      Harrie v.d. Heijden
      Rinus Tieman
      Hans Keuning
      Bertus van der Horst
      Joke aan 't Goor
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

Joke aan 't Goor

 

   ... van Joke aan 't Goor

 

Ik ben in Amsterdam geboren in 1960. Toen ik 7 jaar was, zijn we verhuisd naar Wormer. Na de middelbare school heb ik de opleiding tot verpleegkundige gevolgd in het ziekenhuis in Zaandam. Daarna heb ik mijn kinderaantekening gehaald en nog een jaar later heb ik de specialistische opleiding neonatologie gedaan. Ik heb toen 8 jaar als neonatologieverpleegkundige gewerkt. Vervolgens ben ik er 10 jaar tussenuit geweest, ik was 10 jaar fulltime moeder en heb ik in 2001 mijn werk als neonatologieverpleegkundige weer opgepakt en dat werk doe ik nu nog steeds.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een boek te lezen, kan ik me best een tijd bezighouden met domme computerspelletjes en hou ik ook van legpuzzelen. Verder speelde ik slagwerk bij de Wormer Vendeliers. Toen ik in 1987 de overstap maakte naar een drumfanfare in Koog aan de Zaan (eerst als slagwerker en sinds 2 jaar speel ik dwarsfluit), leerde ik Jacob kennen, die daar trombone speelde. In 1990 zijn we getrouwd en in 1991 kwam ons eerste kindje. Inmiddels hebben we drie zoons. Mark, Rob en Tom. Mark rijdt vaak met ons mee tijdens de ritten en Rob rijdt regelmatig samen met een vriend. De onderlinge strijd is voor ons erg leuk. Onze zoon Tom is niet zo geïnteresseerd in de ritten.

Jacob had in de tachtiger jaren al eens in de C-klasse gereden in de Zaanstreek, toen daar nog een club was. Vorig jaar zaten we ons op de camping in Arnhem wat te vervelen toen we op internet zagen dat er ritten werden gereden vanuit Achterveld. Omdat Jacob het altijd leuk heeft gevonden, gingen we het maar weer eens proberen. Ik was gelijk erg enthousiast, maar omdat Achterveld toch wat ver van Wormer ligt, wilden we niet gelijk lid worden. Omdat we niet meer te stoppen zijn, zijn we nu toch lid geworden. Voor alle andere leden: "Pas op, we komen eraan"

Het toetsenbord geef ik door aan ... Marion Hammink

omdat ik denk dat ik niet weet wie zij is.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter