Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
      Marion Hammink
      Jan Traa
      Joan Oostveen
      Herman Vrielink
      Graddus de Haan
      Paddy Jans
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Joan Oostveen

 

Ik ben geboren in 1938 in het mooie dorp Cothen aan de Krommerijn. Gewerkt als timmerman hoofdzakelijk in de timmerindustrie en ook in de bouw. Sinds 1999 in de VUT en later gepensioneerd.

Beppie van de Bogaard "ontmoet", in 2000, tijdens een busreis naar Spanje, waar ik al ruim 25 jaar toneel mee speelde bij de toneelvereniging (dit doen we nog dagelijks) daarvoor was ik nog "vrij gezellig", sinds januari 2008 wonen wij samen "hokken". Zij is weduwe, haar man is in 1996 plotseling gestorven. Ze heeft 2 zoons die inmiddels zelf een gezin hebben en een geestelijk gehandicapte dochter (55) die begeleid woont en om de 2 weken het weekend bij ons is.

In 1984 begonnen met de rittensport bij MAC 't Sticht in Wijk bij Duurstede, eerst met mijn neef als navigator, later ging hij studeren in Wageningen en kwam in aanraking met het milieu en kon de rittensport niet verenigen met zijn gedachtegoed. Daarna met Paddy gaan rijden. Wij reden veel oriëntatie-, kaartlees- en puzzelritten, zowel nationaal als regionaal en clubritten en 3 nachtritten, namelijk de Nacht van Wijk bij Duurstede, de Nacht van Veenendaal en de Nacht van Weesp. Thans rijden we nog 6 ritten bij AMBC Achterveld en 4 à 5 ritten bij De Ellerijders in Elburg. En ik vind het prima zo. In 2008 werd MAC 't Sticht een slapende vereniging en zijn wij overgestapt naar de AMBC in Achterveld, Paddy in het bestuur en ik als materiaalbeheerder.

Behalve dat ik actief ben bij de AMBC (materiaalbeheer en bij de ritten ook aan de inschrijftafel) ben ik ook nog vrijwilliger bij de Zonnebloem afdeling Cothen / Langbroek, voorzitter / secretaris van een bowlingclub, ga ik iedere week gymmen en koersballen. Daarnaast mag ik ook graag gaan klaverjassen en bingoën.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Herman Vrielink

Waar we tijdens de ritten bij de AMBC Achterveld leuke contacten mee hebben.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter