Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
      Marion Hammink
      Jan Traa
      Joan Oostveen
      Herman Vrielink
      Graddus de Haan
      Paddy Jans
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Herman Vrielink

 

Geboren in 1944 te Groningen, dus nog maar 72 jaar jong en dan mijn levensbeschrijving en hobby's op papier zetten in ongeveer 350 woorden; dat aantal heb ik al nodig om mijn minder goede resultaten van een puzzelrit goed te praten, maar laat ik toch maar een poging wagen.

Na een middelbare opleiding eerst maar eens wat verdienen, o.a. met kantoor-/magazijnwerk in meubelstoffen/fournituren, maar het was niet wat ik zocht. Daarna het vaderland gaan dienen, een leuke en spannende tijd maar wel een eind van huis, in Roosendaal bij het KCT (groene baret). Vervolgens nog een poosje bij olieoliemaatschappij PAM gewerkt als planner maar dat bekoorde mij ook niet. Mijn vader was net begonnen als transportondernemer en het leek mij ook wel wat om later een eigen bedrijfje te hebben. Doch na vele jaren hard werken (6 dagen p/w) bedacht ik me dat er op de wereld toch wat gemakkelijker werk te vinden moet zijn. Een goede kennis had een touringcarbedrijf en ik heb na wat praten en dubben de knoop doorgehakt en het avontuur aangegaan. Eerst een opleiding voor reisleider (ij) gevolgd en daarna heerlijk door Europa getoerd in opdracht van De Jong Intra. Dit vele jaren gedaan en er geen seconde spijt van gehad.

Op een van die reizen (12 daagse Noorwegen) heb ik Hanny ontmoet, mijn huidige vrouw, heel veel jaren later zijn we in Oslo getrouwd en ook daarvan nog steeds geen spijt. Ons leven gaat z'n 'normale' gang, we reizen veel met de caravan, we bezoeken familie, goede vrienden en andere bekenden, doen vrijwilligerswerk en lezen graag. We klussen wat in en aan het huis en ook de tuin moet op zijn tijd onderhouden worden. Kortom nu ik niet meer werk kom ik tijd tekort.

Mijn grootste hobby blijft natuurlijk puzzelritten rijden, ook Hanny vindt het gelukkig nog steeds een uitdaging om het weer beter te doen dan de vorige rit. Ook al zijn wij al vele jaren bij deze sport betrokken, het lukt ons maar niet om een rit foutloos te rijden. Dat ligt natuurlijk aan uitzetters zoals Paddy en Joan, die maken soms van die gemene opdrachten, dat vinden ze leuk, ze lachen van oor tot oor wanneer ze horen dat wij weer bijna overal ingetuind zijn. Maar eerlijk is eerlijk, het zijn kanjers van uitzetters met de nodige humor en daarom vinden wij deze sport ook zo mooi. We hopen dit nog lang te kunnen doen.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Graddus de Haan

Omdat het gewoon in alles een enthousiast en sympathiek persoon is.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter