Home
  Radio en TV
  Veel gestelde vragen

 

Veel gestelde vragen
 

Is het nodig om hier vooraf voor in te schrijven, of kan dat altijd op de dag zelf?
Inschrijven vooraf is niet nodig, dat kan allemaal op de ritdag worden geregeld in De Moespot.

Is er een maximaal aantal deelnemers?
Er is geen maximum aan het aantal deelnemers, iedereen mag meedoen en kan starten gedurende de in de uitnodiging genoemde starttijd. Wel is het raadzaam vroegtijdig aanwezig te zijn, zeker als u gebruik willen maken van de uitleg voorafgaand aan de rit.

Hoe kan ik uitleg krijgen over de puzzelrit?
Voorafgaand aan de rit kunnen nieuwkomers deelnemen aan een uitlegsessie over het reglement en het gebruikte materiaal dat men tijdens de rit tegenkomt. Na binnenkomst krijgt iedere equipe een schriftelijke uitleg om alle goed en fout uitgevoerde opdrachten nog eens rustig te evalueren. Ook kunnen de deelnemers vragen stellen en eventueel mondeling uitleg krijgen van een deskundige deelnemer, vraag dat dan even aan de  organisatie (waar de controlekaart is ingeleverd).

Hoe laat is de prijsuitreiking?
De prijsuitreiking is om circa 16.15, maar kan iets variëren afhankelijk van de binnenkomst van de deelnemers.
De pinksterrit vormt hierop een uitzondering, dan streven we ernaar omstreeks 13.00 uur de prijsuitreiking te houden.

We moeten eerder weg, kan dat?
Als u op tijd bent, dus om 12.15 in De Moespot (liefst net iets eerder), dan kunt als één van de eerste deelnemers inschrijven. U kunt dan om 12.30 uur starten. De rit zult u ongeveer 2 uur over rijden. U bent dus om circa 14.30 weer terug in De Moespot.
Op de pinksterrit  kunt u vanaf 8.30 uur inschrijven. Starten kan vanaf 09.00 uur, u bent dan om circa 11.00 uur weer terug in De Moespot.
Mocht het onderweg tegenzitten, dan kan het wat later worden. Eventueel kunt u na binnenkomst vertrekken, maar dan kunt u de prijsuitreiking niet bijwonen.

Als ik niet meer aanwezig ben en ik heb prijs, wat dan?
Mocht u eventueel in aanmerking komen voor een prijs, dan kunt u iemand regelen die de mogelijke prijs voor u meeneemt, anders gaat de prijs naar een andere deelnemer. Het is ondoenlijk voor ons om prijzen voor deelnemers te bewaren.

Kunt u een rit uitzetten voor ons bedrijf of onze vereniging?
Het uitzetten van een puzzelrit is veel werk, een uitzetter is hier gemiddeld meer dan 40 uren mee bezig. Bovendien mag een rit uitzetten niet zomaar, er zijn vergunningen en ontheffingen noodzakelijk. Wij zijn blij dat we onze clubritten kunnen organiseren en u zult begrijpen dat het organiseren voor derden niet haalbaar is. Uiteraard kunt u wel met uw bedrijf of vereniging deelnemen aan onze clubritten. Neem gerust contact op met het bestuur om de mogelijkheden te bespreken.

Ik kan de pdf-documenten niet lezen, wat kan ik doen?
U kunt het beste de nieuwste adobe reader downloaden en installeren. Deze vindt u op: http://www.adobe.com/nl/products/acrobat/readstep2.html
Klik op Nu downloaden en lees de instructies (eventueel op gele balk klikken en activeX element installeren toestaan)

omhoog

  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter