Home
  Radio, TV en publiciteit
  Veel gestelde vragen

 

Interview AD 21 april 2022

 
Onze start, na de noodzakelijke coronastop van maar liefst 2 jaar, viel op bij het AD (Amersfoortse Courant). Voorzitter Henk Hazeleger werd geïnterviewd door Tim van der Hammen voor de rubriek Even vragen aan... In dit interview komt tot uiting dat AMBC Achterveld voorziet in een behoefte. Een mooie opsteker voor de toekomst van onze puzzelritten. Lees hier het interview.
 
 

Radio-uitzending 14 november 2018

 
Woensdag 14 november om 18.20 uur werd onze voorzitter Henk Hazeleger geïnterviewd door Frank van Dijk van Omroep Gelderland.
Frank van Dijk is de stem op de radio tussen 16.00 en 19.00 uur. Samen met de luisteraars neemt hij de dag door, meldt het dagelijkse nieuws en voor wie stilstaat in de avondspits biedt de fijne muziek wat troost.
Het interview was tijdens zijn programma 'Thuis in Gelderland' in de rubriek 'Iets leuks', waarin hij belt met de vraag: "Waar wordt je blij van?"
 
 

Radio-uitzending 14 oktober 2018

 

Ons 60-jarig jubileum is bij Radio 2 niet onopgemerkt gebleven. Na de jubileumrit werd Hanneke Plugge gebeld door Frank van 't Hof van MiddagFrank. Beluister het leuke en enthousiaste interview met Hanneke.
 

 

DorpsTV Achterveld 13 november 2016

 

Tijdens de snertrit van 13 november maakte Harrie van Valkengoed van DorpsTV Achterveld een rapportage over onze club. Deze film geeft een leuk beeld van de snertrit en AMBC Achterveld.
 

Uw browser ondersteunt dit formaat niet. Gebruik deze link

Radio-uitzending 9 oktober 2016

 

Tijdens de wijnpuzzelrit gaf onze deelnemer Jip Hogenboom een live interview in het programma "Met Sander de Heer" van NPO Radio 2. Het programma kent een vast item: Het Sportreport!. Daarbij hebben zij luisteraars aan de lijn die op dat moment een sport aan het beoefenen zijn, net klaar zijn, of op het punt staan te starten. In ons geval is Jip gebeld, die kort verslag deed van zijn beleving van de rit. Beluister het interview met Jip.
 

Radio-uitzending 18 november 2012

Op zondagmorgen 18 november werd voorzitter Henk Hazeleger tijdens de ritcontrole gebeld door André Kuiper van Radio Gelderland om meer te vertellen over de snertrit die later op deze dag werd gereden. Luister naar het interview.
 

Radio-uitzending 12 maart 2011

 

Op 12 maart 2011 heeft Radio M in het programma Prettig Weekend! van Hubèrt Mol aandacht besteed aan onze lenterit. Beluister hier het interview met Henk Hazeleger.
 

Radio-uitzending 16 maart 2008

 

Op 16 maart is de AMBC paasrit ook aangekondigd in het programma Plaza van de NCRV op Radio 2. Beluister hier het interview van de presentator Harjo Thijs met Herman Vrielink.
 

TV-uitzending 4 oktober 2007

 

In september zijn door Regio TV Utrecht opnames gemaakt van onze vereniging. Ter promotie van onze autopuzzelritten heeft Herman Vrielink een speciale  puzzelrit uitgezet, die hij samen met de presentatrice Margreet van Gils heeft gereden. U kunt hun belevenissen bekijken door onderstaand filmpje te starten.
 


 

omhoog

  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter