Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
      2020
      2019
      2018
      2017
      2016
      2015
      2014
      2013
      2012
      2011
      2010
      2009
      2008
      2007
      2006
      2005
      2004
      2003
      2002
      2001
      2000
  Jubileum
  Toetsenbord
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Jaarvergadering 2008


Uit de lokale pers januari 2008

Van der Horst prolon-

geert titel

 

Winnaars gehuldigd bij AMBC

 

ACHTERVELD - De Auto-, Motor- en Bromfiets-Club (AMBC) Achterveld maakte maandag-avond 7 januari tijdens haar algemene leden-vergadering het rittenprogramma van haar jubileumjaar bekend.

Dit jaar bestaat de Achterveldse vereniging 50 jaar, wat zeker niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Tevens zijn de kampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd. De Harderwijker equipe Bertus en Henny van der Horst, die ook het vorige seizoen kampioen werden, slaagden er weer in om met een score van maar liefst 199 punten een prominente winnaarpositie in te menen. Ook in de overige klassen werden goede prestaties neergezet. In de B-klasse lieten Rinus en Els Tieman uit Zwolle met hun behaalde 198 punten hun opponenten ver achter zich. Van de C-klasse deelnemers behaalden Jan Traa en Annemieke Schoonderbeek uit Leusden met 198 punten de hoogste score, waarmee zij op verdienstelijke wijze promoveren naar de B-klasse.

Om klokslag 20.00 uur werd de goedbezochte vergadering door voorzitter Henk Hazeleger geopend. In zijn openingswoord sprak de voorzitter vol lof over de leden en de florerende vereniging.

Vice-voorzitter Herman Vrielink sprak over een zestal 'fantastische ritten', waarbij hij vol lof was over de deskundigheid waarmee de uitzetters hun kwaliteiten hadden gepresenteerd aan het AMBC-publiek.

In de bestuursverkiezing werd Paddy Jans welkom geheten als de nieuwe secretaris.Hij zal de functie van Evert Buurman overnemen, die om gezondheidsredenen een stapje terug zal nemen. Buurman zal zich evenwel blijven inzetten voor het bestuur.


Jubileum

De voorzitter gaf toelichting op de festiviteiten in het jubileumjaar 2008. De plannen werden door de leden enthousiast ontvangen. Meest bijzonder hierbij was het idee om met alle deelnemers gezamenlijk een rit uit te zetten. Iedereen mag in het komende voorjaar zijn ideeŽn inbrengen en deze zullen worden verwerkt tot een puzzelrit vol verrassingen.

Nadat de kampioenen waren gehuldigd, werd het rittenprogramma vastgesteld. Op 16 maart gaat het seizoen van start met de paasrit, uitgezet door Henk en Jannie Hazeleger uit Scherpenzeel. De oranjerit zal op 13 april plaatsvinden, uitzetter is Joop van der Gronden uit Renkum. Op 12 mei wordt in de ochtend de pinksterrit georganiseerd, waarvoor Herman en Hanny Vrielink uit Rhenen tekenen. Ruud van Stijn en Arie Plugge uit Wijk bij Duurstede nemen op 7 september de allerhanderit voor hun rekening en op 5 oktober zal het bestuur de jubileumrit presenteren. Het rittenseizoen wordt afgesloten met de traditionele snertrit, die op 9 november wordt uitgezet door de equipe Paddy Jans en Joan Oostveen uit Wijk bij Duurstede.


Afsluiting

Omstreeks 22.00 uur bedankte voorzitter Hazeleger de aanwezigen voor hun belangstelling en voor de in goede sfeer verlopen vergadering.
Voor informatie over de AMBC Achterveld kunt u terecht bij Herman Vrielink (tel. 0317 - 61 38 19) of op de website www.ambcachterveld.nl.


 

     
     
   
Kampioenen C-klasse:
Annemieke Schoonderbeek en Jan Traa
Kampioenen B-klasse:
Els en Rinus Tieman
   
Kampioenen A-klasse:
Henny en Bertus van der Horst
Kampioenen A- en C-klasse
   
omhoog
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter