Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
      2020
      2019
      2018
      2017
      2016
      2015
      2014
      2013
      2012
      2011
      2010
      2009
      2008
      2007
      2006
      2005
      2004
      2003
      2002
      2001
      2000
  Jubileum
  Toetsenbord
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Jaarvergadering 2010


Uit de lokale pers januari 2010

Van der Horst puzzelkampioen

 

AMBC presenteert

programma

 

ACHTERVELD - De Auto-, Motor- en Bromfiets Club Achterveld heeft maandagavond 11 januari tijdens haar algemene leden-vergadering de kampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd. De hoogste eer was weggelegd voor equipe Van der Horst uit Harderwijk, die voor de negende keer overtuigend kampioen werd.

Van der Horst toonde zich in het puzzelritten seizoen 2009 heer en meester bij de AMBC en won met maar liefst 198 punten op grote afstand het kampioenschap in de A-klasse. In de B-klasse werd een heftige strijd gevoerd, waarbij Adri en Michel Brundel uit Hoogland aan het langste eind trokken. In de laatste beslissende snertrit toonde deze equipe haar ware kracht en wist met 196 punten het kampioenschap te bemachtigen. In de C-klasse, waar de minder ervaren deelnemers uitkomen, presteerde de equipe van Pieter van Riemsdijk en Ko Donk uit Almere dusdanig goed dat zij met hun 194 behaalde punten naar de B-klasse promoveren.

Om 20.00 uur werd de vergadering door voorzitter Henk Hazeleger geopend. Ondanks de wat mindere weersomstandigheden werd de vergadering goedbezocht. In een kort openingswoord sprak de AMBC-preses vol lof over de goed draaiende vereniging. Secretaris Paddy Jans deed hier nog een schepje bovenop door alle vrijwilligers en bestuursleden te prijzen voor hun verrichtingen binnen de club. De secretaris sprak over zes geweldige puzzelritten van een zeer hoog niveau en gaf aan dat de AMBC een toonaangevende club in Nederland aan het worden is, met name ook door de fraaie en goed onderhouden website www.ambcachterveld.nl.

Penningmeester Jan Traa presenteerde vervolgens de jaarcijfers van de puzzelclub. Hij was vol lof over de sponsors en adverteerders die ondanks de recessie de club niet in de steek lieten. Met een knipoog werd opgemerkt dat dit niet inhoudt dat we geen nieuwe adverteerders kunnen gebruiken.

Rittenprogramma 2010

Nadat de kampioenen waren gehuldigd, werd het rittenprogramma gepresenteeerd. Op 14 maart wordt het spits afgebeten met de lenterit, uitgezet door Henk en Jannie Hazeleger uit Scherpenzeel. De oranjerit zal op 18 april worden uitgezet door Ruud van Stijn en Arie Plugge uit Wijk bij Duurstede. Op 24 mei wordt in de ochtend de pinksterrit georganiseerd, waarvoor Herman en Hanny Vrielink uit Rhenen tekenen. Joop van der Gronden uit Renkum neemt op 12 september de allerhanderit voor zijn rekening. De meervoudige kampioenen Bertus en Henny van der Horst zetten op 10 oktober de wijnrit uit en op 14 november zal het rittenseizoen worden afgesloten met de traditionele snertrit. De ervaren uitzetters Paddy Jans en Joan Oostveen uit Wijk bij Duurstede zullen deze aan het AMBC publiek presenteren.

Afsluiting

Omstreeks 22.00 uur bedankte voorzitter Hazeleger de aanwezigen voor hun belangstelling en voor de in goede en gezellige sfeer verlopen vergadering.

Voor informatie over de AMBC Achterveld kan men terecht bij Herman Vrielink (tel. 0317 - 61 38 19) of op de website www.ambcachterveld.nl.Rond 21.30 uur werd de vergadering afgesloten.


 

     
     
     
Kampioenen A-klasse:
Henny en Bertus van der Horst
Kampioenen B-klasse:
Michel en Adri Brundel
   
Kampioenen C-klasse:
Ko Donk en Pieter van Riemsdijk
Alle kampioenen
   
omhoog
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter