Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
      2021 - heden
      2020
      2019
      2018
      2017
      2016
      2015
      2014
      2013
      2012
      2011
      2000 - 2010
  Jubileum
  Toetsenbord
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Jaarvergadering 2011


Uit de Barneveldse krant van 12 januari 2011

Van der Horst weer kampioen

 

Puzzelclub AMBC

presenteert nieuw

rittenprogramma

 

ACHTERVELD - De Auto-, Motor- en Bromfiets Club Achterveld hield maandag haar algemene ledenvergadering en zette daarbij equipe Van der Horst in het zonnetje. Zij wist voor de tiende keer het kampioenschap op haar naam te schrijven.

Hoewel de concurrentie fors was, bleef Van der Horst zeer stabiel presteren tijdens het puzzelseizoen 2010. Door het winnen van de beslissende snertrit wisten de Harderwijkers met hun behaalde 194 punten voor de tiende keer het kampioenschap binnen te slepen. De voorzitter sprak van een ,,sportief lustrum en een unieke prestatie” in de puzzelrittensport. In de B-klasse ging de hoogste eer naar de equipe van Jasper en Otto Edelenbosch uit Amerongen. Zij behaalden zelfs de volle 200 punten en waren hiermee hun promotie naar de A-klasse dubbel en dwars waard. In de C-klasse, waar de minder ervaren deelnemers uitkomen, wist de equipe van Wim Eggenkamp en Henk Jansen uit Nijkerk met 198 punten de beste prestatie neer te zetten.

Om klokslag 20.00 uur opende voorzitter Henk Hazeleger de vergadering. Hij sprak over een ,,fantastisch puzzelrittenseizoen”. De secretaris Paddy Jans beaamde dit met de kenmerkende uitspraak ‘het moet niet gekker worden’. Hij doelde hiermee op het zeer grote aantal deelnemers in de zes gereden puzzelritten van maar liefst 291 equipes. De secretaris bejubelde ook de grote inzet van de leden en blikte kort terug op de zes gereden ritten die volgens hem van uitstekend niveau waren. Ook penningmeester Jan Traa hield een tevreden betoog. Hij presenteerde de jaarcijfers van de puzzelclub waarbij hij zich gelukkig toonde met de inbreng van de sponsors en adverteerders.

Nadat de kampioenen waren gehuldigd, stond de bestuursverkiezing op de agenda. Vice-voorzitter Herman Vrielink was aftredend en niet-herkiesbaar. Hij werd bedankt voor zijn vijf jaren inzet in het bestuur en kreeg een fraai aandenken overhandigd. Adri Brundel uit Hoogland werd gekozen als nieuw bestuurslid. De voorzitter verwelkomde hem in het bestuur en toonde zich erg blij met het nieuwe bestuurslid. Volgens de AMBC-preses is Brundel een echte rittensporter en een waardevolle aanvulling in het bestuur. Een speciaal woord van dank ging uit naar Teuni Buurman. Ook zij kreeg een aandenken overhandigd, omdat zij al 15 jaar de inschrijftafel verzorgt bij de Achterveldse club.

Aan het einde werd het rittenprogramma voor 2011 gepresenteerd. Op 13 maart wordt het spits afgebeten met de Lenterit, een uitzettersprimeur voor Adri en Michel Brundel uit Hoogland. Ook de tweede rit van het seizoen, de Paasrit, heeft nieuwkomers op uitzettersgebied. Deze rit wordt op 17 april uitgezet door het viertal Pieter en Kayleigh van Riemsdijk, Jeroen Reesen en Ko Donk uit Almere. Op 13 juni wordt in de ochtend de Pinksterrit georganiseerd, waarvoor Bertus en Henny van der Horst uit Harderwijk tekenen. Henk en Jannie Hazeleger uit Scherpenzeel nemen op 11 september de Allerhanderit voor hun rekening. Joop van der Gronden uit Renkum zal op 9 oktober de wijnrit uitzetten en op 20 november wordt het rittenseizoen afgesloten met de traditionele Snertrit. Evenals voorgaande jaren zullen Paddy Jans en Joan Oostveen uit Wijk bij Duurstede deze afsluiter presenteren.

Omstreeks 22.00 uur sloot voorzitter Hazeleger de vergadering in Achterveld af.

Voor meer informatie kan men terecht bij Henk Hazeleger (tel. 033-2772524) of op www.ambcachterveld.nl.


 

     
     
     
   
Kampioenen A-klasse:
Henny en Bertus van der Horst
Kampioenen B-klasse:
Otto en Jasper Edelenbosch
   
Kampioenen C-klasse:
Henk Jansen en Wim Eggenkamp
Alle kampioenen
   
omhoog
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter