Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
      2021 - heden
      2020
      2019
      2018
      2017
      2016
      2015
      2014
      2013
      2012
      2011
      2000 - 2010
  Jubileum
  Toetsenbord
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Jaarvergadering 2015


Uit de lokale pers medio januari 2015

Woudenbergse equipe Van

Bentum kampioen C-klasse

 

Winnaars gehuldigd bij

AMBC Achterveld

ACHTERVELD - Autopuzzelclub AMBC Achterveld maakte maandagavond 5 januari tijdens haar algemene ledenvergadering het programma van 2015 bekend.

Tevens zijn de kampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd. Equipe Bertus en Henny van der Horst uit Harderwijk slaagden erin om met een score van 198 punten de kampioenstitel te prolongeren. Ook in de overige klassen werden goede prestaties neergezet. In de B-klasse lieten Willem en Arda Olie uit Hellevoetsluis met hun behaalde 198 punten hun opponenten ver achter zich. Van de C-klasse deelnemers behaalden Marianne en Jacqueline van Bentum uit Woudenberg met 186 punten de hoogste score, waarmee zij op verdienstelijke wijze promoveren naar de B-klasse.

Opening

Om klokslag 20.00 uur opende de goedbezochte vergadering door voorzitter Henk Hazeleger. In zijn openingswoord sprak de voorzitter vol lof over de florerende vereniging. De voorzitter bedankte alle uitzetters en controleurs en sprak ook zijn waardering uit voor de vele vrijwilligers die altijd voor de club klaarstaan. Een speciaal woord van dank richtte de voorzitter aan transportbedrijf De Haan uit Nijkerk, die de sponsoring van de uitzetters verzorgt. Als slot van zijn openingswoord bedankte Hazeleger alle adverteerders en sponsors voor hun "onmisbare bijdrage" en sprak ook zijn waardering uit voor de vrijwilligers van startlocatie De Moespot die ervoor zorgen dat de puzzelaars een echt Achtervelds thuishonk hebben.

Jaarverslag

In zijn jaarverslag sprak de secretaris Paddy Jans over een zestal 'fantastische ritten', waarbij hij vol lof was over de deskundigheid waarmee de uitzetters hun kwaliteiten hadden gepresenteerd aan het AMBC-publiek. Hij was lovend over de leden en het grote deelnametal aan de puzzelritten. Jans gaf een ludieke terugblik op de vele grappen en grollen die de uitzetters het afgelopen seizoen hebben gepresenteerd, hiermee kreeg hij de lachers op zijn hand. Nadat hij zijn waardering uitsprak aan de vele vrijwilligers die meehelpen gaf hij nog aan dat hij met een zeer tevreden gevoel terugkijkt op het jaar 2014.

Penningmeester Jan Traa kreeg vervolgens het woord om het financiŽle gedeelte te presenteren. Ook hij sprak van een gezonde vereniging en toonde zich tevreden over de resultaten. Een duidelijk aandachtspunt hierbij is de afname van het aantal adverteerders. De vereniging brengt de financiŽle balans in evenwicht door het clubblad digitaal te gaan verspreiden, wat een besparing geeft op drukwerk en portokosten. Traa gaf duidelijke toelichting op zijn heldere begroting en sluitende balans. Hij bedankte alle adverteerders en sponsors voor hun 'onmisbare bijdrage'.

Rittenprogramma

Nadat de kampioenen waren gehuldigd, werd het rittenprogramma vastgesteld. Op 15 maart gaat het seizoen van start met de lentepuzzelrit, uitgezet door Bertus en Henny van der Horst uit Harderwijk. De koningsrit zal op 19 april plaatsvinden, uitzetter is Graddus de Haan uit Nijkerk. Op 25 mei wordt in de ochtend de pinksterrit georganiseerd, waarvoor Henk en Jannie Hazeleger uit Scherpenzeel tekenen. Joop van der Gronden uit Renkum neemt op 6 september het Rondje Achterveld voor zijn rekening en op 11 oktober zullen Adri en Michel Brundel uit Hoogland de wijnpuzzelrit presenteren. Het rittenseizoen wordt afgesloten met de traditionele snertrit, die op 15 november wordt uitgezet door de equipe Paddy Jans en Joan Oostveen uit Wijk bij Duurstede.

Afsluiting

Omstreeks 22.00 uur bedankte voorzitter Hazeleger de aanwezigen voor hun belangstelling en voor de in goede sfeer verlopen vergadering en nodigde de aanwezigen uit nog even gezellig na te praten.

Voor informatie over de AMBC Achterveld kan men terecht op de website www.ambcachterveld.nl.

   
Bestuursleden
Joop, Adri, Henk, Paddy en Jan
Bedankt
 Jannie, Marianne, Joan en Annemieke  Jacqueline en Marieke
 (Rob en Wim ontbreken)
   
Kampioenen A-klasse
Bertus en Henny van der Horst
Kampioenen B-klasse
Arda en Willem Olie
   
Kampioenen C-klasse
Marianne en Jacqueline van Bentum
Alle kampioenen
(Willem en Arda Olie ontbreken)
   
omhoog
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter