Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
      2021 - heden
      2020
      2019
      2018
      2017
      2016
      2015
      2014
      2013
      2012
      2011
      2000 - 2010
  Jubileum
  Toetsenbord
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Jaarvergadering 2019


Uit de lokale pers januari 2019

Equipe Van de Bruinhorst uit

Barneveld kampioen bij

AMBC Achterveld

 

AMBC Achterveld maakte maandagavond 7 januari tijdens haar algemene ledenvergadering het rittenprogramma van 2019 bekend.
Tevens zijn de kampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd. In de C-klasse liet de equipe van Wendy van de Bruinhorst met Mitchel en Joey van der Hoef uit Barneveld met hun behaalde 178 punten hun opponenten ver achter zich. Ook in de overige klassen werden goede prestaties neergezet. Emma Kasteel en Johan Bakker uit Voorthuizen slaagden erin om met een score van 186 punten een nipte overwinning te halen in de B-klasse. In de A-klasse wisten Bertus en Henny van der Horst uit Harderwijk het maximaal aantal punten te behalen.

Om 20.00 uur werd de goedbezochte vergadering door voorzitter Henk Hazeleger geopend. Hij sprak vol lof over de vereniging en de behaalde resultaten. In 2018 bestond de Achterveldse vereniging 60 jaar. Er was een speciale jubileumrit uitgezet en een extra competitie met mooie prijzen. De voorzitter bedankte alle uitzetters en sprak zijn waardering uit voor de vele vrijwilligers. Een speciaal woord van dank ging naar transportbedrijf De Haan, die de sponsoring van de uitzetters verzorgt. Als slot van zijn openingswoord bedankte Hazeleger alle adverteerders en sponsors en sprak ook zijn waardering uit voor de vrijwilligers van startlocatie "De Moespot".

In zijn jaarverslag sprak de secretaris Paddy Jans over een zestal 'fantastische ritten', waarbij hij vol lof was over de deskundigheid waarmee de uitzetters hun kwaliteiten hadden gepresenteerd aan het AMBC-publiek. Hij was lovend over de leden en het grote deelnametal aan de puzzelritten. Hij kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op het jubileumjaar 2018. Als verrassing werd voorzitter Hazeleger in het zonnetje gezet die dit jaar 25 jaar voorzitter van de AMBC is.

Nadat de kampioenen waren gehuldigd, werd het rittenprogramma vastgesteld. Op 24 maart gaat het seizoen van start met de Lentepuzzelrit, uitgezet door Henk en Jannie Hazeleger. De Oranjerit zal op 28 april plaatsvinden, uitzetter is Joop van der Gronden. Op 10 juni wordt in de ochtend de Pinksterrit georganiseerd, waarvoor Bertus van der Horst het uitzetterswerk op zich zal nemen. Adri en Michel Brundel nemen op 8 september het Rondje Achterveld voor hun rekening en op 13 oktober zullen Paddy Jans en Joan Oostveen de wijnpuzzelrit presenteren. Het rittenseizoen wordt afgesloten met de traditionele snertrit, die op 17 november wordt uitgezet door de Graddus de Haan.
 

     
     
Kampioenen A-klasse
Bertus en Henny van der Horst
Kampioenen B-klasse
Johan Bakker en Emma Kasteel
   
Kampioenen C-klasse
Mitchel van der Hoef, Wendy van de Bruinhorst en Joey van der Hoef
Jubileum
25 jaar voorzitter AMBC
   

De trotse kampioenen

   
omhoog
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter