Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
      2021 - heden
      2020
      2019
      2018
      2017
      2016
      2015
      2014
      2013
      2012
      2011
      2000 - 2010
  Jubileum
  Toetsenbord
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Jaarvergadering 2020


Uit de lokale pers januari 2020

Equipe Kamphuis Stoffelsen uit

Voorthuizen kampioen bij

AMBC Achterveld

 

Autopuzzelclub AMBC Achterveld maakte maandagavond 6 januari tijdens haar algemene ledenvergadering het rittenprogramma van 2020 bekend.

Klokslag 20.00 uur werd de goedbezochte vergadering door voorzitter Henk Hazeleger geopend. De preses was vol lof over de vereniging die met vele vrijwilligers als een geoliede machine draait. Ook de bestuursleden kregen een dikke pluim vanwege hun inzet voor de vereniging. Een speciaal woord van dank ging uit naar transportbedrijf De Haan uit Nijkerk voor de sponsoring van de uitzetters. Hazeleger bedankte ook alle adverteerders voor hun "onmisbare bijdrage". Ook sprak hij zijn waardering uit voor de vrijwilligers van startlocatie De Moespot. De puzzelaars voelen zich echt thuis op deze mooie historische plek in Achterveld.

In zijn jaarverslag sprak secretaris Paddy Jans over zes geweldige puzzelritten. Jans was vol lof over de deskundigheid waarmee de uitzetters en controleurs de ritten presenteerden. Ook de penningmeester Jan Traa was bijzonder tevreden over de financiŽle positie van de club.

Vervolgens werden de kampioenen gehuldigd. In de C-klasse ging de kampioenstitel naar Kees en Gerdien Peet uit Zevenaar. Met hun behaalde 198 punten bleven zij hun opponenten ver voor. In de B-klasse ging alle eer naar de equipe van Nico Kamphuis en Bart Stoffelsen uit Voorthuizen. Zij wisten het seizoen af te sluiten met 196 punten, waarmee zij zeker goed mee gaan draaien in de A-klasse. Evenals vorig jaar ging het kampioenschap in de A-klasse naar Bertus en Henny van der Horst uit Harderwijk. Zij behaalden met 194 punten een riante overwinning.

Na de huldiging werd het rittenprogramma vastgesteld. Op 15 maart gaat het seizoen van start met de Lentepuzzelrit, uitgezet door Henk en Jannie Hazeleger. De Oranjerit zal op 19 april plaatsvinden, uitzetter is Joop van der Gronden. Op 1 juni wordt in de ochtend de Pinksterrit georganiseerd, waarvoor Bertus van der Horst het uitzetterswerk op zich zal nemen. Jan Traa heeft op 6 september zijn uitzettersprimeur met het Rondje Achterveld en op 11 oktober zullen Adri en Michel Brundel de wijnpuzzelrit presenteren. Het rittenseizoen wordt afgesloten met de traditionele snertrit, die op 15 november wordt uitgezet door Paddy Jans en Joan Oostveen.

Omstreeks 21.30 uur bedankte voorzitter Hazeleger de aanwezigen voor hun belangstelling en voor de in ontspannen sfeer verlopen vergadering.
 

 

     
     
     
Kampioenen A-klasse
Henny en Bertus van der Horst
Kampioenen B-klasse
Bart Stoffelsen en Nico Kamphuis
   
Kampioenen C-klasse
Gerdien en Kees Peet
Alle kampioenen
 
   
omhoog
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter