Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
      2023
      2022
      2021
      2011 - 2020
      2000 - 2010
  Jubileum
  Toetsenbord
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Jaarvergadering 2023


Uit de lokale pers januari 2023

Equipe Van de Bruinhorst uit

Barneveld kampioen bij

AMBC Achterveld

 

AMBC Achterveld maakte maandagavond 9 januari tijdens haar algemene ledenvergadering het rittenprogramma van 2023 bekend.

Tevens zijn de kampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd. Jacob en Joke aan 't Goor uit Wormer waren met een score van 192 punten kampioen in de C-klasse. De equipe van Wendy van de Bruinhorst met Mitchel en Joey van der Hoef uit Barneveld behaalden met hun behaalde 194 punten een nipte overwinning in de B-klasse. In de A-klasse wisten Bertus van der Horst en Adri Brundel uit Harderwijk / Hoogland het maximaal aantal punten te behalen.

Om 20.00 uur werd de goedbezochte vergadering door voorzitter Henk Hazeleger geopend. Hij sprak vol lof over de vereniging. "Kenmerkend voor de vereniging is dat er steeds weer nieuwe initiatieven worden ontplooit, er is altijd wel iets te verbeteren en dat doen we dan ook", aldus de preses. In 2023 bestaat de Achterveldse vereniging 65 jaar. De voorzitter bedankte alle uitzetters en sprak zijn waardering uit voor de vele vrijwilligers. Een speciaal woord van dank ging naar transportbedrijf De Haan, die de sponsoring van de uitzetters verzorgt. Als slot van zijn openingswoord bedankte Hazeleger alle adverteerders en sponsors en sprak ook zijn waardering uit voor de vrijwilligers van startlocatie De Moespot.

In zijn jaarverslag sprak de secretaris Paddy Jans over een zestal 'fantastische ritten', waarbij hij vol lof was over de deskundigheid waarmee de uitzetters hun kwaliteiten hadden gepresenteerd aan het AMBC-publiek. Hij was lovend over de leden en het grote deelnametal aan de puzzelritten. Hij kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op het jaar 2022.

Nadat de kampioenen waren gehuldigd, werd het rittenprogramma vastgesteld. Op 19 maart gaat het seizoen van start met de Lentepuzzelrit, uitgezet door Bertus van der Horst. De Oranjerit zal op 23 april plaatsvinden, uitzetters zijn Joop van der Gronden en Adri Brundel. Op 29 mei wordt in de ochtend de Pinksterrit georganiseerd, waarvoor Henk en Jannie Hazeleger het uitzetterswerk op zich zal nemen. Bertus Kolkman en Gerrit van Assen nemen op 10 september het Rondje Achterveld voor hun rekening en op 5 oktober zal Jan Traa de kleurenprachtrit presenteren. Het rittenseizoen wordt afgesloten met de traditionele snertrit, die op 12 november wordt uitgezet door Paddy Jans en Joan Oostveen.

Omstreeks 21.45 uur bedankte Hazeleger de aanwezigen voor hun belangstelling en voor de in goede sfeer verlopen vergadering.


 

 

Kampioenen A-klasse
Adri Brundel en Bertus van der Horst
Kampioenen B-klasse
Mitchel van der Hoef, Wendy van de Bruinhorst en Joey van der Hoef
   
 

 

Kampioenen C-klasse
Joke en Jacob aan 't Goor
   
omhoog
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter