Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
      2024
      2023
      2022
      2021
      2011 - 2020
      2000 - 2010
  Jubileum
  Toetsenbord
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Jaarvergadering 2024


Uit de lokale pers januari 2024

Equipe Van de Bruinhorst uit

Barneveld kampioen bij

AMBC Achterveld

 

Puzzelrittenvereniging AMBC Achterveld maakte maandagavond tijdens de goedbezochte algemene ledenvergadering haar rittensportprogramma voor het seizoen 2024 bekend. Ook werden de kampioenen gehuldigd. De equipe van Wendy van de Bruinhorst en Mitchel en Joey van der Hoef uit Voorthuizen promoveerde naar de A-klasse.

Omstreeks 20.00 uur opende voorzitter Henk Hazeleger de vergadering. In zijn openingswoord sprak hij vol lof over de goed draaiende vereniging, de club staat duidelijk in de belangstelling, aldus de preses. De vereniging draait weer op het niveau van voor de coronadip en het verenigingsjaar is goed afgesloten.

Secretaris Paddy Jans kreeg de lachers op zijn hand met zijn fraaie jaarverslag waar hij een aantal ludieke momenten uit de gereden puzzelritten behandelde. Jans sprak van deskundig uitgezette ritten en was vol lof over de organisatie en ook over het fantastische thuishonk "De Moespot". Hij bedankte ook de vele vrijwilligers die hun beste beentje hebben voorgezet. Zonder al deze hulp zou de club nooit kunnen draaien zoals het nu gaat.

Penningmeester Jan Traa presenteerde de begroting 2024 en de financiŽle resultaten 2023 en toonde zich tevreden hiermee. Vervolgens werden de kampioenen gehuldigd. In de C-klasse equipe Alphons en Ria van Veenendaal (200 punten), in de B-klasse equipe Wendy van de Bruinhorst en Mitchel en Joey Verhoef (198 punten) en in de A-klasse equipe Bertus Kolkman en Gerrit van Assen (200 punten).

Het rittenprogramma is als volgt vastgesteld: Op 17 maart gaat het seizoen van start met de lentepuzzelrit, uitgezet door Jaap Spaargaren. De Koningsrit zal op 21 april plaatsvinden met als uitzetters de familie Hazeleger. Op 20 mei zal equipe Kolkman/Van Assen de Pinksterrit uitzetten. Equipe Van der Horst/Brundel zal op 1 september het Rondje Achterveld voor zijn rekening nemen, terwijl de Kleurenprachtrit op 6 oktober zal worden uitgezet door equipe Kamphuis/Stoffelsen. Het rittenseizoen zal worden afgesloten met de MAC 't Sticht Tribute die op 10 november zal worden uitgezet door equipe Jans/Oostveen.

Om 21.55 uur bedankte de voorzitter iedereen voor de aanwezigheid en inbreng en sloot de in uitstekende sfeer gelopen vergadering.
 

 

 

 

 

Kampioenen A-klasse
Gerrit van Assen en Bertus Kolkman
Kampioenen B-klasse
Mitchel van der Hoef, Wendy van de Bruinhorst en Joey van der Hoef
   

 
Kampioenen C-klasse
Ria en Alphons van Veenendaal
Alle kampioenen
   
omhoog
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter