Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
      Adri Brundel
      Hanny Vrielink
      Wya van Stijn
      Esmée Brundel
      Jan Hammink
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Adri Brundel

 

Als kersvers nieuw bestuurslid mag ik het spits gaan afbijten in deze nieuwe rubriek en dat doe ik graag. Mijn naam is zoals in de titel al te lezen valt, Adri Brundel.

Ik ben geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Hoogland. Ik was onlangs 25 jaar getrouwd met Judith en heb 4 kinderen; Lise, Michel, Esmée en Mylène. Ook deze 5 personen zijn regelmatig tot vaak als deelnemer aanwezig bij de ritten van de AMBC. Beroepsmatig ben ik als Projectmanager werkzaam bij de grootste bemiddelaar in Consumptief Krediet voor particulieren in Nederland. Dit betekent lange dagen maken al is het alleen al omdat het "enige tijd" vergt om dagelijks tussen Hoogland en Scheveningen heen en weer te reizen.

Naast het puzzelen en het vergaren en van informatie voor de meest complete rittenkalender van Nederland, www.rittenkalender.nl, heb ik nog een andere hobby; genealogie oftewel stamboomonderzoek. Voor degene die eens willen kijken: www.brundel.net. Daarnaast houd ik van fietsen. Naast de mooie routes van de ANWB en van fietsen123.nl heb ik zelf ook enkele fietsroutes uitgezet welke langs de mooiste plekjes in en rond Amersfoort leiden. Uiteraard is dat niet iets wat het gehele jaar door prettig is om te doen, maar in de periode mei t/m september kan het maar zo zijn dat je me tijdens een weekend zonder puzzelritten of op een avond ergens in de regio op een fiets tegenkomt.

Dromen dat doen Judith en ik van een reis naar Nieuw Zeeland. Michel is daar eind 2009 geweest en heeft bevestigd wat wij reeds lang dachten; Nieuw Zeeland is adembenemend mooi. Indien er leden zijn die ook deze ervaring hebben en ons kunnen voorzien van tips en of reisadviezen dan houden wij ons van harte aanbevolen!

Het toetsenbord geef ik door aan ... Hanny Vrielink

In de afgelopen jaren hebben we Herman leren kennen door zijn bestuursbijdrage aan de AMBC, maar wie is toch die lieve vrouw die we steeds aan zijn zijde aantroffen.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter