Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
      Adri Brundel
      Hanny Vrielink
      Wya van Stijn
      Esmťe Brundel
      Jan Hammink
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Hanny Vrielink

 

Nou daar ben ik dan......de vrouw van.....

Geboren en getogen in Rhenen als oudste van 5 zussen. Tot aan m'n huwelijk en ver daarna, gewerkt als kapster in de zaak van mijn vader. Nog steeds heb ik een klein klantenbestand met een gemiddelde leeftijd van 70 jaar jong. Ook heb ik nog 15 jaar, met een zus, gewerkt in Verpleeghuis Birkhoven te Amersfoort.

M'n eerste man is jong overleden. Herman heb ik eind jaren '80 leren kennen tijdens een vakantie in Noorwegen. In 2004 zijn wij getrouwd in Oslo. We hadden trouwens de plannen om in Oslo te trouwen geheim gehouden voor iedereen inclusief de kinderen. Dat zijn er van mij 3 en ook Herman heeft 3 kinderen, ze wonen verspreid over Nederland van Groningen via Brabant naar Zuid-Holland. Na de trouwceremonie verstuurden we de uitnodigingen voor een High tea. De verrassing was groot en het feest onvergetelijk.

Ieder jaar verheug ik mij weer op de reŁnie met 6 vriendinnen. We kennen elkaar al vanaf de kleuterschool en dat is dus heel lang. Vier vriendinnen wonen nog in Rhenen. Op deze dag gaan we heerlijk de bloemetjes buiten zetten, uiteraard zonder de mannen.

Samen doen we vrijwilligerswerk o.a. "Tafeltje dekje" en ben ik gastvrouw bij "Welkom aan tafel", een kerkelijk diaconaal project. Verder houden we van weekendjes weg, theaterbezoek enz., en straks weer met de caravan door Europa trekken. Maar op dit moment genieten we van onze tuin en uitzicht op de Rijn.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Wya van Stijn de Vries

Een bijzonder aardige vrouw die het niets te veel is om met haar toch niet zo jonge vader een leuke puzzelrit te rijden.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter