Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
      Adri Brundel
      Hanny Vrielink
      Wya van Stijn
      Esmée Brundel
      Jan Hammink
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Wya van Stijn

 

Dochter van Henk de Vries … de oudste puzzelritrijder (inmiddels 85 jaar) van de club. Hoe kwam het zo dat ik met mijn vader ging rijden? Toen mijn zoon Peter 15 jaar werd ging ik puzzelritten met hem rijden. Vooral de 'Nacht van Wijk' was leuk: die hebben we samen twee keer gewonnen. Maar op een gegeven moment kwam ik zonder navigator te zitten: Peter ging studeren en in Utrecht wonen. Wat nu?

Pa vragen natuurlijk: vroeger reed hij wel eens puzzelritten met mijn moeder. Toen ik Pa vroeg of hij mijn navigator wilde worden, twijfelde hij geen moment en zo komt het dat ik met Pa ben gaan puzzelen. Natuurlijk is hij altijd mijn grote held geweest, dus het is heel erg gezellig en leuk om met hem te rijden. Omdat hij slecht ter been is moet ik wel vaak de auto uit om dingen na te kijken, maar Pa doet al het opzoek- en leeswerk. We vormen best een goed team!

Ik ben geboren in Utrecht en ben de jongste van twee kinderen. Ik heb een oudere broer die (hoe is het mogelijk?) getrouwd is met de zus van mijn man Ruud. Zo maak je de familiebanden ingewikkeld en de familie klein, want mijn broer en zijn vrouw hebben geen kinderen. Ruud en ik hebben er 4: je moet de boel toch compenseren! Het zijn leuke kinderen, 3 jongens en een meisje: inmiddels 22, 24, 24 en 25 jaar. Ja, inderdaad een druk gezin en dat is dan ook de reden dat Ruud en ik niet samen rijden. Ruud is jaren eerder begonnen met puzzelritten rijden met een vriend van hem.

Ik heb, naast het opvoeden, ook nog gestudeerd en gewerkt. Eerst begon ik als docent Gezondheidskunde en Biologie op een vmbo. Daarna heb ik mijn managementdiploma en wat certificaten gehaald. Na drie jaar bij het College voor Examens de landelijke examens te hebben uitgezet voor het vmbo, ben ik gaan werken als afdelingsmanager bij een ROC. Dat vind ik jammer genoeg niet zo heel leuk werk, dus ik ben op zoek naar iets anders. Als jullie iets leuks voor me weten? Dat hoor ik dan graag als ik jullie weer zie! Dus tot de volgende rit

Het toetsenbord geef ik door aan ... Arie Plugge

Dit is een bijzonder goede vriend van ons en rijder met Ruud. Hij is altijd bereid om te helpen.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter