Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
      Adri Brundel
      Hanny Vrielink
      Wya van Stijn
      Esmée Brundel
      Jan Hammink
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Esmée Brundel

 

Er is mij gevraagd mij even voor te stellen, dus dat ga ik proberen te doen. Mijn naam is Esmée Brundel en ik ben 20 jaar, geboren en getogen in Hoogland.

Ik ben voor het eerst puzzelritten gaan rijden met mijn ouders, broer en zussen. Daarna een poos helemaal niet meer en nu doe ik af en toe een rit mee. De ene keer samen met mijn moeder en/of met mijn zussen, een andere keer samen met mijn vader.

Mijn allereerste grote hobby was paardrijden. Ik heb dit vele jaren met heel veel plezier gedaan. Begonnen op een manege, daarna een verzorgpony en heb zelfs het geluk gehad mijn verzorgpony over te kunnen nemen zodat het mijn eigen pony werd. Nadat ik haar vanwege een ziekte heb moeten laten inslapen heb ik nog wel even op andere paarden gereden, maar ben vlak daarna toch gestopt.

Na afronding van mijn VWO wilde ik Genees- of Verloskunde gaan studeren. Bij beide studies werd ik helaas niet 'ingeloot'. Om toch de studie te kunnen doen die ik wilde doen ben ik daarom 'geëmigreerd' naar … België. Ik heb 1 jaar heel plezierig in Turnhout gewoond en daar het 1e jaar Vroedkunde (zoals men Verloskunde in België noemt) afgerond. Na een jaar toch weer een poging gedaan om in Nederland te kunnen studeren wat dit keer wel lukte. Na een verhuizing van bijna 300 km zit ik nu alweer in het 2e jaar Verloskunde in Groningen en hoop ik nog een keer op een buitenlandstage te kunnen gaan. Mijn droom is om later in een (eigen) thuispraktijk te kunnen werken.

Naast studeren lees ik veel, kijk ik graag films en televisie en ga ik met een clubje vriendinnen regelmatig sporten. Daarnaast probeer ik hen enthousiast te krijgen om eens met mij een puzzelrit te rijden. Maar met alle verschillende studies en de afstand blijkt dat nog niet zo gemakkelijk te zijn. Wie weet lukt dit in de toekomst …

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter