Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
      Miranda Boekweit
      Gerhard Disselhorst
      Marinus Veldhuis
      Willem Olie
      Jan Luijten
      Yolande Engelman
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Miranda Boekweit

 

Ik mag het toetsenbord overnemen van Jan Hammink. Dat is leuk omdat ik dan zo meteen mooi kan inhaken op zijn schaatsprestaties. Ik ben Miranda Boekweit, 40 jaar en bijna 6 jaar getrouwd met John Boekweit, 51 jaar. Samen hebben we 2 kinderen, Veronique en Mitchell. Veronique is 4 jaar (bijna 5) en Mitchell is 3 jaar. We wonen in Deventer.

Mijn hobby’s, naast het puzzelritten rijden, zijn o.a. sporten en lezen. Ik vind veel sporten leuk om te doen, zoals zwemmen en fietsen. Ik heb 10x de Elfstedentocht (200 km lang) gefietst in Friesland op een sportfiets (laatste keer in 2007). Ik schaats ook graag. Dat doe ik nog steeds, 1x per week. Ik heb 3x de Alternatieve Elfstedentocht geschaatst op de Weissensee in Oostenrijk. Dat is 200 km. Jan Hammink vertelde in het vorig clubblad dat hij 3x de gewone Elfstedentocht heeft geschaatst. Dat was voor mij nieuw en leuk om te horen. Zulke prestaties geven een kick en zijn ook een overwinning op jezelf.

Ik werk 3 dagen bij de Isala klinieken, een ziekenhuis in Zwolle, op de afdeling Debiteurenbeheer. Dit doe ik alweer 10 jaar. Ik moet er wel een eindje voor reizen iedere dag, wat op zich een nadeel is, maar ik werk er met heel veel plezier, dus dat neem ik op de koop toe.

Nu iets over mijn gezondheid: ik ben manisch-depressief. Dat weet denk ik lang niet iedereen van mij. Vroeger durfde ik er nauwelijks over te praten. Maar nu gelukkig wel, met de juiste medicijnen, Lithium wat ik sinds 3,5 jaar slik heb ik mijn ziekte goed onder controle. Met de nodige hulp van mijn man en ook van mijn ouders, die iedere week een dag op de kinderen passen, met heel veel plezier, run ik mijn gezin, waar ik heel trots op ben.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Gerhard Disselhorst

Omdat hij mijn vader is en ik al meer dan 25 jaar puzzelritten met hem rijd, met veel plezier. Tegenwoordig gaan ook mijn kinderen al weleens mee. Opa is stapelgek op hen en andersom ook. Hij past met heel veel liefde samen met Oma op ze.

Hij is er vast niet blij mee dat ik het toetsenbord aan hem doorgeef, want hij wil eigenlijk niets met computers te maken hebben, maar dan help ik hem wel weer, hij schrijft een verhaaltje, ik typ het voor hem uit. Hij heeft een uitzonderlijk of bijna uitstervend beroep, hij is al met pensioen, maar kan het nog niet laten om zijn beroep smid uit te oefenen.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter