Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
      Miranda Boekweit
      Gerhard Disselhorst
      Marinus Veldhuis
      Willem Olie
      Jan Luijten
      Yolande Engelman
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2020
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Willem Olie

 

Het toetsenbord doorgegeven aan ... heeft wel enige gevolgen voor diegene die het aangereikt krijgt. Nu ben ik niet een echte schrijver en daarnaast is het voor mij een probleem om er een compleet verhaal van te maken zodat het doel van "Toetsenbord in handen van..." wordt bereikt.

Zoals boven te lezen valt ben ik Willem Olie. Niet mijn juiste naam maar ik luister er wel naar. Maakt het voor de mensen een stuk eenvoudiger. Al een jaar of 40 met Arda, mijn partner in crime (rittensport) en beiden behoorlijk verslingerd hieraan. Van beroep ben ik veiligheidskundige, werkzaam in de petro-chemie, met als specifiek gebied het bijzonder (exceptioneel) transport en het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Zoals gezegd al 40 jaar samen met Arda. Op zich geen kunst omdat ik de eerste jaren op de vaart zat als werktuigkundige en meer niet dan wel thuis was. Kwam mooi uit, kon je ook geen ruzie maken. In het grijze verleden hebben we regelmatig meerdaagse ritten gereden, waarvan de SLS-rally en de Ronde om de Zuiderzee wel de grootste waren. Toen onze kinderen waren geboren, we hebben twee dochters, is de rittensport een beetje uit de belangstelling geraakt. Daar we binnen het gezin meer samen wilden doen, hebben we de rittensport helemaal vaarwel gezegd en ingeruild voor de 1 pk's (paarden). Dit heeft nog steeds onze belangstelling en zijn dan ook elke dag bezig met onze paarden en in het weekend de wedstrijdsport.

Toen onze dochters meer zelfstandig werden zijn we weer aan de rittensport begonnen waarbij onze belangstelling vooral uitgaat naar de meerdaagse ritten, zoals de SLS-rally, Europarit, Staepelaere Memorial, etc, waarbij het rijden in het buitenland niet geschuwd wordt. Ook buiten de rittensport om worden de nodige km's gevreten, waarbij vooral de Scandinavische landen ons trekken.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Jan Luijten

uit Katwijk aan de Rijn. Dit omdat we hen regelmatig mogen tegenkomen en enthousiast met de sport bezig zijn.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter