Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
      Miranda Boekweit
      Gerhard Disselhorst
      Marinus Veldhuis
      Willem Olie
      Jan Luijten
      Yolande Engelman
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2020
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Yolande Engelman

 

Jan bedankt voor het doorgeven van het toetsenbord!

We hebben jullie wel gemist hoor met de wijnrit. De instinkertjes waar je ons altijd op wijst, zoals de bekende afkortingen, waren weer aanwezig. En ja hoor deze ezel….. Maar afijn, we zullen ons eerst even voorstellen. Wij zijn Yolande (53 jaar) en Paul Engelman (57 jaar). Allebei zijn we geboren en opgegroeid in Utrecht. We hebben elkaar ontmoet in een jeugdsoos en zijn inmiddels alweer 33 jaar getrouwd. We hebben 4 kinderen (waarvan er nog twee thuis wonen) en 2 kleinkinderen (een kleindochter van 9 jaar en een kleinzoon van 1 jaar).

Ik ben werkzaam als zwemonderwijzer en als hobby knutsel ik graag en vind ik het leuk om het huis gezellig te maken. Paul werkt bij de politie en als hobby doet hij van alles met paarden (1 pk). Daarnaast zijn we druk met het zijn van oppas oma en opa, waar we overigens veel plezier aan beleven.

In mijn jeugd ging ik met mijn ouders mee om autopuzzelritten te rijden. Door een advertentie in de krant over een puzzelrit van de AMBC in Achterveld werd onze belangstelling gewekt. Eenmaal een keer geprobeerd waren we met het virus besmet. De resultaten zijn nogal afwisselend, maar het gaat steeds beter. Diverse puzzel- en woordenboeken zijn o.a. onze hulpmiddelen. We trappen nu niet meer in elke val. Ook het samenkomen in De Moespot is altijd weer een happening. Hebben we het goed gedaan of hebben we weer een hoop gemist. De discussies die hieruit volgen zijn voor ons zeer leerzaam.

Ook vinden we het leuk om eens een rit ergens anders te rijden. Daarbij komen we ook weer andere leden tegen van onze vereniging. In de toekomst lijkt het ons een uitdaging om meerdaagse ritten te gaan proberen.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Lijda de Wit

Bij de uitslagen horen we vaak de naam van Fam. De Wit uit Nieuwegein vallen. Helaas hebben we deze mensen nog niet ontmoet en weten we niet wie het zijn. Via deze weg willen we het toetsenbord aan hen doorgeven en er achter komen wie deze mensen zijn.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter