Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
      Lijda de Wit
      Rob Goudriaan
      Bas Slob
      Joop v.d. Gronden
      Nico Miezelmoe
      Erik van Schaik
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Lijda de Wit

 

Wie is toch die Fam. De Wit uit Nieuwegein ?

Wel, wij zijn Rob en Lijda en zijn beide 60 jaar jong en komen uit het Utrechtse Rivierenwijk en wonen sinds 1980 met veel plezier in Nieuwegein. Rob werkt al bijna 45 jaar als automonteur in datzelfde Rivierenwijk en ik heb 30 jaar gewerkt bij de Rabobank "Utrecht" en werk al enkele jaren niet meer.

In de begin jaren 70 (onze verkeringstijd) reden we wel puzzelritten bij MAC De Slipper in Utrecht. Het leukste evenement daar was de avondvierdaagse. Vier avonden aan de start en op zaterdagavond een feestavond en natuurlijk de prijsuitreiking die nogal eens voor verrassingen zorgde. Ook reden we wel bij 't Sticht in Doorn en ook ooit hebben we in die jaren 1 keer in Achterveld gereden en de start was dacht ik in Café de Roskam, maar dat is al heel lang geleden. We hebben die rit dacht ik niet eens uitgereden, te moeilijk voor ons.

Daarna kregen we andere hobby's en bezigheden zoals waterskien, motorrijden/crossen, karten en Wintersporten en dan ben je zo een kleine 40 jaar verder. In 2009 leek het ons wel leuk om weer eens een puzzelrit te rijden en via Google zagen we dat Achterveld nog steeds bestond. We hebben toen als eerste de wijnrit gereden en waren gelijk weer verkocht. Dus in 2010 lid geworden, leuk om de competitie te volgen. Als het mooi weer is gaat bij ons letterlijk het dak eraf en rijden we de rit heerlijk in het zonnetje. Wij genieten ervan en hopen volgend jaar weer van de partij te zijn.

Wij wensen iedereen een gezond en voorspoedig 2013 met veel puzzelplezier.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Rob Goudriaan

De familie Goudriaan is kampioen geworden in de C-klasse. Zij wonnen drie van de zes ritten en dat vinden wij zeer knap.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter