Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
      Lijda de Wit
      Rob Goudriaan
      Bas Slob
      Joop v.d. Gronden
      Nico Miezelmoe
      Erik van Schaik
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Rob Goudriaan

 

Wij zijn Rob en Bep Goudriaan en we wonen al vele jaren met veel plezier in Soest. We zijn beide 60-ers en hebben twee kinderen. Rob heeft sinds de begin jaren '80 een eigen bedrijf gehad in de ICT. Bep vormde daarbij het thuisfront: het doen van de administratie, het aannemen van de telefoon en het ontvangen van de klanten.

Rob was altijd een fanatiek recreatief hardloper. Hij heeft enkele jaren geleden tijdens het kopen van een paar nieuwe hardloopschoenen, in een winkel, zijn enkel gecompliceerd gebroken. Verschillende operaties volgden maar helaas, het is nooit meer goed gekomen. Lopen zonder krukken geeft de nodige problemen dus… einde sportgebeuren en einde eigen bedrijf. Bep is nog steeds actief bezig met Nordic Walking.

Maar ondanks dat alles komen we nog steeds tijd te kort. Rob doet veel vrijwilligerswerk en is actief in verschillende clubbesturen. Bep is een nieuw bedrijf(je) gestart voor het bedrukken van kleding, keramiek en relatiegeschenken. Daarnaast hebben we ook een aantal hobby’s die veel tijd kosten. We zijn de trotse eigenaars van een Austin Ten uit 1936, waar we, als het goed weer is, wat mee toeren. Ook organiseren we voor historische auto’s regelmatig evenementen en toertochten. Verzamelen is ook een grote passie. Wij hebben o.a. een zeer grote collectie van alles wat maar te maken heeft met Mc Donald's. Wij staan hier regelmatig mee op grote verzamelbeurzen.

Op een gegeven moment hoorden wij op RTV-Utrecht een interview met Henk Hazeleger over een puzzelritje in Achterveld. Dat leek ons leuk om weer eens te doen. Vroeger, en dan praat ik wel over 45 jaar terug, hebben we ook wel eens gereden. Toen bij de Slotridders in Zeist. Kaartlezen en Routebeschrijving, puzzelritten waren er toen nog niet echt. Reglementen, daar draaide het om. Na deze rit zijn we direct lid van de AMBC geworden en we doen aan zoveel mogelijk ritten mee.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Bas Slob

Bas en Marieke Slob zijn net als wij afgelopen jaar kampioen geworden in hun klasse en ik ben ook wel benieuwd naar hun hobby’s (ook auto’s begreep ik).

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter