Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
      Lijda de Wit
      Rob Goudriaan
      Bas Slob
      Joop v.d. Gronden
      Nico Miezelmoe
      Erik van Schaik
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van nico Miezelmoe

 

Ik ben Nico Miezelmoe. Ik ben 65 jaar en getrouwd met Ineke. Wij hebben een dochter en een zoon. Ook hebben we vijf kleinkinderen.

Na een aantal banen heb ik de kans gekregen om mijn eigen bedrijf te beginnen samen met mijn vrouw. Ik heb gehandeld in caravans en heb ook heel mooie grote stacaravans gebouwd. Wij hebben ook wintersportspullen, kerstspullen, surfspullen en tuinmeubels verkocht.

Ook ben ik 24 jaar geleden gestart met een indoorskibaan, die ik zelf gebouwd heb, inmiddels staan er op onze locatie 2 skibanen! Daarna heb ik er nog 20 stuks in Nederland en 6 in IsraŽl verkocht. Dit geheel wordt door mijn zoon voortgezet, waardoor ik al jaren pensionaat ben. Ook heb ik nog een half jaar in Oost Duitsland op de markt gestaan. De muur was net gevallen en je kon er verkopen wat je maar wilde.

Met de rittensport heb ik al 40 jaar geleden kennis gemaakt. Wij reden regelmatig mee met de ritten van de MAC Veenendaal en ook in andere plaatsen. Daar ik eigenlijk altijd wel mee rijd werd ik op een gegeven moment benaderd of ik wat wil betekenen voor de MAC Veenendaal. Inmiddels ben ik lid van de sportcommissie, en zet ik al jaren de Nachtrit en de Sinterklaasrit uit.

In 2011 gebeurde er iets ergs wat mijn leven tot nu toe erg beÔnvloed. Ik wilde een boom van mijn terrein verwijderen en ben toen van een trap gevallen waardoor ik mijn rug heb gebroken. Gelukkig kan ik wel alles maar er is wel iedere dag pijn. Ik hoop dat dit ooit nog overgaat.

Een andere hobby van me is skiŽn. Als je ze hebt verkocht moet je het ook zelf kunnen. Elke winter ga ik met vrienden naar de sneeuw. Ook ga ik nog met mijn meisje skiŽn. Verder houd ik veel van reizen, wij hebben al veel mooie reizen gemaakt en veel van de wereld gezien.

Waar ik van droom is dat ik dit allemaal nog heel lang in gezondheid mag en kan doen.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Erik van Schaik

Erik is onze gewaardeerde voorzitter van de rittensportcommissie van de MAC Veenendaal en ik wil graag dat jullie kennis met hem maken.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter