Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
      Lijda de Wit
      Rob Goudriaan
      Bas Slob
      Joop v.d. Gronden
      Nico Miezelmoe
      Erik van Schaik
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Erik van Schaik

 

Hallo, mijn naam is Erik van Schaik en ik heb het toetsenbord doorgekregen van Nico. Met Nico heb ik de afgelopen twee jaar een deel van de Nacht van Veenendaal voor de MAC uitgezet. Ik zit nu een paar jaar in de Rittensportcommissie van de MAC Veenendaal. Met mijn vader Hans van Schaik rij ik regelmatig ritten bij de AMBC, dit doen we met veel plezier.

Ik heb mijn opleiding als Sociaal Pedagogisch Werker al heel wat jaren geleden afgerond. Ik ben toen aan de slag gegaan als groepswerker op ValkenHeide in Maarsbergen. Daarna ben ik langzaam het onderwijsland binnengerold. Ik ben als werkmeester groen aan het werk gegaan op j.j.i. De Heuvelrug / Lindenhorst in Zeist. Daarna heb ik een aantal jaren op de Oranjeschelp in Veenendaal gewerkt. Dit is een school voor kinderen met een verstandelijke beperking in Veenendaal en inmiddels werk ik als onderwijsondersteuner op het CSV afdeling Praktijkonderwijs in Veenendaal. Voor de mensen die ook wel eens de ritten van de MAC rijden, deze scholen liggen links en rechts van het spoor bij het zwembad van Veenendaal.

Voor mijn hobby's ben ik het liefst in of op het water. Ik ben een fanatiek windsurfer. Wanneer er een lekker windje is probeer ik zo vaak mogelijk op het water te staan. Sinds een jaar ben ik ook begonnen met Suppen (Stand Up Paddling). Bij deze sport sta je op een soort van surfplank en peddel je tochten zoals je anders met bv een kano zou doen. Wanneer er geen wind is, is dit een heerlijk alternatief om toch op het water te staan.

Sinds een jaar ben ik opnieuw de trotse bezitter van een eigen huis. Hier heb ik samen met mijn vriendin een hoop aan gedaan. Gelukkig valt klussen voor mij onder het woord hobby waardoor ik voorlopig nog genoeg mogelijkheden heb om deze hobby te blijven beoefenen.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Sylvia van Roekel

Ik kom Sylvia tegen bij zowel AMBC als bij MAC en als ik me niet vergis zien we ook een duidelijke vooruitgang in de resultaten. Een uiterst geschikte kandidaat voor het toetsenbord.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter