Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
      Silvia van Roekel
      Pieter Riemsdijk
      Ko Donk
      Rob van Gijn
      Martin den Dunnen
      Wim Eggenkamp
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Sylvia van Roekel

 

Mijn naam is Sylvia van Roekel, ik ben getrouwd met Coen van Roekel en wij hebben twee kinderen, Samantha en Davy. Zij rijden regelmatig mee met de ritten van de MAC en de AMBC. Coen en ik zijn het laatste jaar fanatiek bezig met het rijden van de puzzelritten en ik merk dat ik nog steeds heel fanatiek ben. Maar dat even terzijde….

Ik ben opgegroeid in Eindhoven en heb daar mijn middelbare school doorlopen. In Eindhoven heb ik 14 jaar gekorfbald op hoog niveau. Op 19 jarige leeftijd ben ik vertrokken naar Veenendaal. Dat is een wereld van verschil met Eindhoven. Ik heb dan ook enorm moeten wennen aan het stille leven in Veenendaal.

In 1996 ben ik als beroepsmilitair begonnen. Als AAT’er (aan- en afvoer troepen) ben ik uitgezonden naar voormalig Joegoslavië waar ik veel gezien heb en ook veel geleerd heb. In 1999 werd Samantha geboren en heb ik de dienst vaarwel gezegd.

Nu werk ik in het parkeermanagement. Ik ben begonnen als parkeercontroleur en daarna doorgegroeid naar coördinatrice. Ik ben verantwoordelijk voor Veenendaal maar ondersteun ook meer projecten in Nederland zoals Zoetermeer, Hardenberg, Hilversum en Heerenveen. Het werk is geweldig om te doen en ik heb daar echt mijn draai gevonden. Door mijn werk als coördinatrice kwam ik erachter dat ik het meest in mijn element ben als ik mensen mag managen. Hierdoor ben ik begonnen met een HBO studie management. Deze heb ik nu bijna afgerond dus klaar voor de volgende uitdaging.

Tijd voor hobby’s heb ik eigenlijk niet, mijn werk is tevens mijn hobby. Uiteraard heb ik steeds het goede voornemen om de sportschool te gaan bezoeken. Ik heb me zelfs ingeschreven, maar mijn daadwerkelijke sport is het zoeken naar excuses om niet te hoeven gaan.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Pieter van Riemsdijk

Pieter vindt de rittensport ook geweldig om te doen en we liggen vaak dicht bij elkaar qua scores. Tevens is Pieter één van de weinige die mijn Brabantse humor begrijpt dus mag hij zijn veer en inkt pakken en ons iets over zichzelf vertellen.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter