Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
      Bertus Kolkman
      Harrie v.d. Heijden
      Rinus Tieman
      Hans Keuning
      Bertus van der Horst
      Joke aan 't Goor
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 Harry van der Heijden

 

   ... van Harrie van der Heijden

 

Ik ben een 72 jarige geboren en getogen Brabander en woon in Veghel, de plaats waar de grootste chocoladefabriek ter wereld staat, maar daarover later meer. Ik ben de tweede uit een gezin van 7 kinderen. Ik heb een normale jeugd gehad en denk er nog graag aan terug.

Mijn werkcarričre begon op veertienjarige leeftijd bij een bedrijfje dat sigarettenvloeitjes maakte, de nu nog bekende Mascotte, voor 24 cent per uur, 48 uur per week. Na wat omzwervingen brak de tijd aan om mijn dienstplicht te vervullen en tot op de dag van vandaag ben ik gerechtigd tot het dragen van de Groene Baret van het Korps Commando Troepen. Ik ben ook nog steeds lid van 'n regionale oud-commando-vereniging, wij luisteren nog vele nationale herdenkingen op in den lande, een zeer hechte club.

Na mijn diensttijd in 1963 ben ik gaan werken bij Mars chocoladefabriek. Daar heb ik diverse functies gehad in de kwaliteitssfeer. Mars Veghel is de grootste chocoladefabriek ter wereld, naast chocolade worden er Mars, Snickers, Bounty, Malteser, Milky Way en Twix gemaakt in diverse afmetingen. Dit gebeurt 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Na 35 jaren mocht ik met pre-pensioen en gaan genieten van mijn vrije tijd, samen met Henny mijn vrouw. Wij hebben ieder 2 kinderen, 2 jongens en 2 meisjes. Dit is inderdaad ons 2e huwelijk (ik gescheiden, Henny weduwe) en alweer 30 jaar gelukkig getrouwd. Ook doe ik nog wat vrijwilligerswerk op een ZMLK school, daar ben ik opa Harrie van een 50-tal kinderen.

De rittensport laat ik voor wat het is, want hoe goed of hoe slecht wij zijn komt wel tot uiting in de uitslagen.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Rinus Tieman

Ik kom Rinus en zijn vouw Els tegen bij onder andere de ritten van AMBC Achterveld en ik ben benieuwd naar zijn achtergrond.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter