Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
      Bertus Kolkman
      Harrie v.d. Heijden
      Rinus Tieman
      Hans Keuning
      Bertus van der Horst
      Joke aan 't Goor
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

Bertus van der Horst

 

   ... van Bertus van der Horst

 

Op 21 april 1953 ben ik geboren te Nijkerk. Ik kom uit een gezin van vijf kinderen, drie broers en één zus. Na de lagere school ben ik in Amersfoort naar het voortgezet onderwijs gegaan, om daarna aan het werk te gaan bij het Baronieconcern waar ik nog steeds werk.
 
Via avondstudie heb ik me verder ontwikkeld in het administratieve vak wat ik tot nu toe nog steeds uitoefen. Heb tussen de bedrijven door Henny leren kennen. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
 
Als hobby heb ik in mijn jeugd voetbal gespeeld, daar ben ik mee gestopt omdat het op een zeker moment niet meer te combineren viel met de avondstudie en de verkering met Henny. Later heb ik mij gemeld bij een atletiekvereniging om daar het langeafstandlopen te gaan doen. Hier heb ik ook jarenlang een bestuursfunctie vervuld.
 
In 1987 kwamen wij voor het eerst in contact met de autosport. Het was 2e Pinksterdag. We wilden op zo’n dag erop uit, maar het weer viel tegen, toen de krant erbij gepakt. In de agenda van de krant stond een autopuzzelrit in Putten om 14:00 uur ’s middags. Zou dat wat voor ons zijn, we zijn toen eens gaan kijken.
 
We hebben het die middag leuk gevonden, niet enkel de rit maar ook de drie rondjes bingo die na de rit volgden. Voor een volgende rit kregen wij een uitnodiging thuis en daar hebben we gehoor aan gegeven.
 
Gaandeweg hoorden we, dat er ook een autosportvereniging in Harderwijk was en zijn daar ook een rit gaan rijden. Later werd ik benaderd om daar in het bestuur zitting te nemen en heb daar positief op gereageerd. In de jaren die daarna volgden deden we vaak in wisselende samenstelling aan de ritten in de omgeving mee, omdat de kinderen het ook leuk vonden.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Joke aan 't Goor

Ik was verrast om het toetsenbord overhandigd te krijgen van Hans Keuning, zo denk ik op mijn beurt ook weer iemand te verrassen. Mijn keuze is gevallen op een van de nieuwe leden...Joke aan ’t Goor.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter