Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
      Marion Hammink
      Jan Traa
      Joan Oostveen
      Herman Vrielink
      Graddus de Haan
      Paddy Jans
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Paddy Jans

 

Dank je wel Graddus! Enige jaren geleden hebben wij (Joan Oostveen en ik) het uitzetten van de Snertrit van je "overgenomen". Dat was voor ons een hele uitdaging, alleen al voor het feit dat jij beregoede ritten uitzet! Blijkbaar hebben wij die overdracht goed opgepakt zodat jij ook maar het toetsenbord naar mij hebt doorgeschoven.

Het is alweer 61 jaar geleden dat ik geboren werd in het mooie dorpje Heilig Landstichting, gelegen tussen Nijmegen en Groesbeek. Sinds 1983 getrouwd met José in datzelfde jaar in Wijk bij Duurstede gaan wonen en samen hebben we 1 zoon (Nigel).

Blijkbaar was ik al vroeg aangestoken door het fenomeen "snelheid". In mijn jeugd ging ik op een oude fiets zonder spatborden, kettingkast en krom stuur al "snel" van een berg af. Rond mijn 15e kwamen de snelle Yamaha brommers in zicht! Topsnelheden van 100 km/h waren heel gewoon! Een van mijn vrienden kocht toen een nieuwe Honda motor (de eerste met schijfrem voor), dat werd natuurlijk uitproberen of de 200 km/h haalbaar was… Daarna mijn rijbewijs (auto en motor) gehaald. Was toch wel handig!

Na het behalen van mijn MTS-E diploma en het voldoen van mijn militaire dienstplicht was het tijd om te gaan werken. Op zoek naar werk, ik praat inmiddels over 1978, vond ik een baan bij het Computercentrum van de Rabobank in Zeist. Ik moest langs de Lokale Banken om hen te adviseren over de bekabeling ten behoeve van de eerste computersystemen. Na de eerste 10 proefbanken moesten de overige (toen nog) 990 hoofdkantoren gedaan worden. Bij de Rabobank heb ik 37 jaar in diverse functies gewerkt en ben sinds vorig jaar toe aan "een nieuwe uitdaging".

Voordat ik overstap naar de rittensport nog een paar andere hobby's van mij: ijshockey, modelbouw (voornamelijk het merk Tamiya), Formule 1, wandelen, fietsen en Honda (maakt niet uit wat).

Rittensport doe ik al sinds mijn 20e, eerst met José en sinds ruim 26 jaar met Joan Oostveen. Belangrijkste afspraak: Wij doen het voor onze lol! Die lol houden wij ook tijdens het uitzetten van ritten erin! Dus voor de komende Snertrit kan ik alvast zeggen: let op bij het Vrolijke Vrielinkplein en bij de J. Luiten uit Katwijk weg!

Het toetsenbord geef ik door aan ... Michel Brundel

Ik ben heel benieuwd wat hij zoal "bewaakt" en hoe het rijden met zijn vader hem bevalt.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter