Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
      Michel Brundel
      Jasper Edelenbosch
      Jacques Ploeger
      Rianda Prijs
      Eef Luijten
      Jannie Hazeleger
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Michel Brundel

 

Hartstikke leuk Paddy, dat je het toetsenbord aan mij hebt doorgegeven. Bíjna net zo leuk als die ritten van jou en Joan... Bedankt!

Zoals hierboven al vermeld ben ik Michel. Een jaar of 28 geleden ben ik geboren te Hoogland als eerste (en enige) zoon van Adri (die meneer die bij de inschrijving altijd achter zijn laptop zit) & Judith en ik heb nog 3 zussen. Ik woon, al bijna 2 jaar, met heel veel plezier in het centrum van Amersfoort.

In het dagelijks leven ben ik vaak te vinden op de Veluwe nabij het plaatsje Uddel. Daar ligt het Air Operation Control Station van de Koninklijke Luchtmacht waar ik werkzaam ben als Luchtverkeersleider. Een mooie rustige locatie in een prachtige omgeving, nauwelijks file en ook nog eens op fietsafstand van huis! Daar kan ik nog tot eind van het jaar van genieten, voor dit alles verdwijnt vanwege een colocatie naar Schiphol.

Wanneer ik niet aan het werk ben doe ik graag aan sport. In de wintermaanden ben ik te vinden in de sportschool of in het hooggebergte met 2 latten onder mijn voeten. Als de lente weer om de hoek komt kijken gaat de fiets 'uit het vet' en probeer ik mijn kilometers te maken. Dit lukt het ene jaar beter dan het andere …

Na vroeger een enkele keer op de achterbank van mijn ouders te hebben gezeten tijdens een puzzelrit van de RAC Amersfoort e.o. (vanuit Hooglanderveen) rijd ik sinds de Wijnrit in 2007 samen met mijn vader bij de AMBC Achterveld. Na een fanatieke start met ritten door het hele land beperk ik me tegenwoordig eigenlijk alleen nog tot het rijden van de ritten bij de AMBC.

Na de afgelopen jaren wat minder goede uitslagen te hebben gereden, hopen we dit jaar weer volop de strijd aan te kunnen gaan… We zijn er klaar voor

Het toetsenbord geef ik door aan ... Jasper Edelenbosch

Omdat ik na de ritten van de AMBC geregeld bij Jasper en Otto aan tafel zit (of sta), maar eigenlijk niet veel meer van hen weet dan dat ze volgens mij al jaren het Klassement Tijdstrafpunten aanvoeren!

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter