Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
      Michel Brundel
      Jasper Edelenbosch
      Jacques Ploeger
      Rianda Prijs
      Eef Luijten
      Jannie Hazeleger
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2020
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Rianda Prijs

Ik voel me vereerd dat ik de mogelijkheid krijg mezelf voor te stellen. De kans is groot dat we elkaar al eens hebben ontmoet, met onze equipe zijn we bijna iedere puzzelrit aanwezig.

Ik ben Rianda Prijs, 26 jaar en woon in Pottum, een buurtgemeenschap nabij Ochten. In het dagelijks leven ben ik docent Lichamelijke Opvoeding in het basisonderwijs en werk mee aan verschillende onderzoeken op gebied van sport en bewegen. Daarnaast ben ik erg actief op verschillende sportverenigingen. Hier geef ik turn- en volleybaltrainingen en verschillende groepslessen. Ik vind het heerlijk om mijn deelnemers in beweging te krijgen en het plezier in de sport door te geven. Hiervan kan ik echt genieten, of het nu gaat om jongeren of ouderen. Dat is namelijk iets wat ik belangrijk vind in het leven: genieten van alle kleine momenten en vooral veel lol hebben!

Misschien leuk om te weten hoe ik bij AMBC Achterveld terecht ben gekomen. Al sinds jaar en dag doen mijn ouders mee aan de puzzelrit bij ons in Ochten, waardoor ik ermee bekend ben geraakt. Er was een tijd lang geen rit meer bij ons in het dorp waardoor ze op zoek zijn gegaan naar andere ritten en zo kwamen ze bij AMBC Achterveld. In het begin moesten wij er niets van hebben. Eerlijk gezegd klonk het altijd een beetje suf totdat we overgehaald werden om eens mee te doen in Ochten. Sindsdien zijn we aangestoken met het 'puzzelvirus'. We starten altijd met twee equipes: de jeugd tegen de ouders. Ik samen met mijn nichtje Sanne van Lent en haar vriend Maikel tegen onze ouders. Een altijd spannende strijd om de winst, waar het fanatisme vanaf spat! De dag sluiten we gezellig af door samen te gaan eten, nog eens flink te discussiėren over de rit en wachten op de nieuwe tussenstand. Een echt gezellig familie-uitje elke keer weer.

Naast de puzzelritten en dagjes weg met de familie ga ik ook vaak op pad met vriendinnen, lekker dansen op feestjes, naar het theater, bioscoop of een leuke stedentrip.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Eef Luijten

… de mevrouw die de cadeautjes inkoopt. Bedankt voor alle leuke cadeaus die je altijd koopt voor de winnaars en omdat wij vinden dat jij ook wel eens in het zonnetje gezet mag worden, geven we jou namens onze equipe een cadeautje terug: het toetsenbord is voor jou!

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter