Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
      Michel Brundel
      Jasper Edelenbosch
      Jacques Ploeger
      Rianda Prijs
      Eef Luijten
      Jannie Hazeleger
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2020
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Eef Luijten

Dank je wel Rianda, dat je mij in het zonnetje wilt zetten door het toetsenbord door te geven. Dat is heel aardig van je, alleen is dat zonnetje niet nodig hoor!

Op de dag van de bevrijding, 5 mei 1945, ben ik geboren in Tilburg. Daarna verhuisd naar Maastricht en op mijn 10e ben ik in Amsterdam terechtgekomen, waar ik gewoond heb tot mijn trouwen. Ik ben al 45 jaar getrouwd met Jan en sindsdien woon ik in Katwijk. We hebben een dochter die inmiddels ook al 12 getrouwd is.

Na mijn MULO de avondstudie 'praktijkdiploma boekhouden' gedaan en bij de grootste krant van Nederland gewerkt. Ben loonadministrateur geweest en heb jarenlang gewerkt in de fietsenzaak van mijn zwager. Een "substantieel" deel van Katwijk e.o. rijdt op een fiets van "Luijten".

Buiten het werk ben ik vele jaren actief geweest in verenigingen. Zo hebben we jaren klaverjasavonden georganiseerd en hebben we in de nieuwbouwwijk waar we gingen wonen meegeholpen met het oprichten van een wijkvereniging. Wij hebben de 'wijkkrant' op ons genomen. We hebben daarvoor adverteerders aangetrokken, stukjes geschreven, alle copy uitgetikt en uiteindelijk ook nog de krantjes bezorgd.

Verder heb ik in diverse besturen van verenigingen gezeten waarin ik meestal meteen gebombardeerd werd tot secretaris! Om er een paar te noemen: Stichting Peuterspeelzalen Katwijk, onze zeer actieve ijsclub en de personeelsvereniging van het bedrijf waar ik werkte.

Ik heb een paar cursussen bloemschikken gevolgd en dat jarenlang met heel veel plezier gedaan. Jaarlijks ook geholpen met kerststukken maken voor een kerstmarkt. Helaas kan ik dat na diverse operaties aan mijn handen nu niet meer. Ik lees heel graag, doe een spelletje op de computer, los sudoku's op en uiteraard rijd ik ook graag puzzelritten.

Voor het kopen van de prijzen ga ik altijd met mijn vriendin Nel op pad. Samen zoeken we leuke spullen uit en gaan, als we klaar zijn, gezellig samen lunchen. Een heerlijk dagje uit! Heeft de heer Jacques Ploeger in zijn juwelierszaak artikelen die binnen het budget vallen dan hoor ik dat graag

Het toetsenbord geef ik door aan ... Jannie Hazeleger

Zij doet erg veel werk voor de AMBC en als we het hebben over iemand "In het zonnetje zetten", dan verdient Jannie het wel…..

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter