Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
      Michel Brundel
      Jasper Edelenbosch
      Jacques Ploeger
      Rianda Prijs
      Eef Luijten
      Jannie Hazeleger
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2020
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Jannie Hazeleger

Dankjewel Eef, voor het doorgeven van het Toetsenbord. In het zonnetje gezet worden, vind ik niet zo nodig, ik help graag mee bij de AMBC.

Ik ben in 1959 geboren in Scherpenzeel op de dag dat Sinterklaas zijn verjaardag viert. Na de HAVO ben ik als administratief medewerkster gaan werken en volgde ik avondstudies, eerst Praktijkdiploma Boekhouden en daarna MBA. Na een jaartje kreeg ik een baan bij de gemeente Barneveld en volgde 2 jaar 1 dag per week de studie Bestuursrecht. In 1984 zijn Henk en ik getrouwd en ben ik parttime gaan werken. We zijn in Scherpenzeel gaan wonen en wonen daar nog steeds met veel plezier.

Aan puzzelritten in Scherpenzeel (Oranjevereniging of FC De Haar) deed ik met mijn ouders mee. Later ben ik met Henk puzzelritten gaan rijden. Henk is sinds 1994 voorzitter van AMBC Achterveld, sinds die tijd help ik mee. Ik vind het een leuke en enthousiaste vereniging.

Ik ben al vele jaren lid van het Edes wijn- en biergilde. Om de wijnhobby meer verdieping te geven, heb ik de opleiding wijnkeurmeester gevolgd. Een boeiende cursus, waar ik veel heb geleerd. In 2007 ben ik geslaagd.

Voor De Achthoek, de kerk waar wij lid van zijn, verzorg ik het kerkelijk bureau. Dit houdt in: bijhouden van de ledenadministratie, doorgeven van mutaties aan predikanten en ouderlingen, … en nog veel meer. Ik vind het belangrijk mijn steentje bij te dragen aan het gemeentewerk.

Henk en ik trekken er graag op uit. Wij houden van actieve vakanties met mooie wandel- en fietstochten. De routes bereiden wij thuis al voor en zetten deze in onze Garmin GPS. De auto gebruiken we alleen voor de heen- en terugreis.

In mijn vrijetijd ben ik graag actief bezig. Wandelen en fietsen natuurlijk, ook ga ik twee keer per week naar de sportschool. We hebben een mooie tuin waarin ik met plezier tuinier. Ook geniet ik van lezen, een avondje theater of sauna. Naast puzzelritten rijden vind ik puzzelen, vooral cryptogrammen, een leuke uitdaging.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Emma Kasteel

Emma en Bart zijn dit jaar lid geworden. Ik ken Emma nog niet en ben benieuwd wie zij is.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter