Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
      Emma Kasteel
      Annet Brouwer
      Hans Beerenfenger
      Henny van der Horst
      Hanneke Plugge
      Kees Peet
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Emma Kasteel

 

Bedankt Jannie, voor het doorgeven van het toetsenbord. Het is een hele eer dat ik na een klein jaar lidmaatschap al een stukje mag schrijven!

Mijn naam is Emma Kasteel, ik ben 24 jaar, geboren in het ziekenhuis in Amersfoort, maar al mijn hele leven woonachtig in Voorthuizen. Eerst bij mijn ouders, tegenwoordig woon ik samen met mijn vriend. Nadat ik het gymnasium heb gevolgd op het JFC in Barneveld ben ik Farmaceutische Wetenschappen gaan studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na het behalen van zowel mijn bachelor- als mijn masterdiploma ben ik begonnen als PhD student aan de Universiteit Utrecht. Hier doe ik onderzoek naar alternatieve modellen voor proefdieren om medicijnen en chemicaliën op te testen en ik hoop over 3 jaar te promoveren.

Ik doe sinds korte tijd mee met de puzzelritten in Achterveld. Al een aantal jaren deed ik samen met mijn vader mee aan de Oranjerit in Voorthuizen. Ik vond het jammer dat het maar één keer per jaar was en na wat zoekacties op Google kwam ik er achter dat er hele verenigingen bestaan achter de puzzelritten en dat er zelfs één in de buurt zat, waarna ik papa heb meegesleept naar Achterveld. Na een aantal puzzelritten te hebben meegedaan, zijn we lid geworden en nu proberen we alle ritten erbij te zijn.

Naast de puzzelritten ben ik actief bezig met het bloemencorso in Voorthuizen, de Floralia. Elk jaar zijn we druk bezig met het bouwen van de wagen, het werven van sponsoren en uiteindelijk de laatste twee dagen met het bloemen prikken. Ontzettend veel werk, maar zo gaaf als de wagen dan af is en aan het publiek getoond kan worden!

Verder heb ik als hobby's paardrijden, puzzelen (uiteraard) en lezen. Ik ben dol op verre reizen maken en wil graag veel van de wereld zien, waardoor ik helaas wel eens een puzzelrit mis.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Annet Brouwer

Zij is afgelopen jaar kampioen geworden in de C-klasse, ik ben benieuwd wie zij is en of we volgend jaar concurrentie erbij krijgen in de B-klasse.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter