Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
      Emma Kasteel
      Annet Brouwer
      Hans Beerenfenger
      Henny van der Horst
      Hanneke Plugge
      Kees Peet
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2020
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Annet Brouwer

 

Hallo, ik ben Annet Brouwer en woon al geruime tijd in Leusden. Samen met mijn man Bart-Jan rij ik de ritten bij AMBC Achterveld. In het dagelijkse leven werkt Bart-Jan in de ICT als interim software engineer. Een groot deel van zijn vrije tijd vult hij als sergeant bij de Nationale Reserve van Defensie. Zelf ben ik na ruim 20 jaar loondienst mijn eigen bedrijf ANNET administratieve organisatie en interim begonnen. Mijn eerste opdracht is bij een zorgboerderij waar ik de administratieve processen opnieuw inricht voor het behalen van een kwaliteitscertificaat.

Op zoek naar een gezamenlijke hobby kwamen Bart-Jan en ik zo'n 7 jaar geleden bij de lenterit van de AMBC terecht. De euforie was de eerste rit groot omdat we čn de finish hadden gehaald čn ook nog een mooi aantal punten hadden. Achteraf bleek dat het vooral de bedoeling was weinig punten te behalen. Na deze wijze les ging het al snel vooruit en mochten we vorig jaar de prijs in ontvangst nemen als clubkampioen in de C-klasse. We kijken erg uit naar de nieuwe uitdaging in de B-klasse. Voor ons is het echter het allerbelangrijkste dat we een leuke middag hebben en we hopen dat de uitzetters ons gaan verrassen met weggetjes die we nog niet ontdekt hebben.

Naast de puzzelritten van AMBC rijden we eenmaal per jaar de DOP-rit, die een heel weekend in beslag neemt. Het leuke hieraan vinden we dat je op zaterdagochtend geen idee hebt waar de rit naar toe gaat, je niet weet waar je slaapt en je dus ook niet weet waar je zondagavond de rit weer afsluit. Deze rit gaat vaak over de meest prachtige - soms kleine – (zand)weggetjes door gebieden die je niet goed kent. Helaas is dit jaar het laatste jaar van de DOP, maar dat mag de pret niet drukken. De rittenkalender.nl geeft nog genoeg inspiratie als we ergens anders willen rijden.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Hans Beerenfenger

Hans is vorig jaar samen met Jacques Ploeger winnaar geworden in de B-Klasse.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter