Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
      Emma Kasteel
      Annet Brouwer
      Hans Beerenfenger
      Henny van der Horst
      Hanneke Plugge
      Kees Peet
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2020
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Hans Beerenfenger

 

Ja hoor, een toetsenbord...als 45-jarige IT consultant uit Ede, getrouwd met de dochter van Jacques en trotse vader van een dochter en zoon, werk ik bij KPN voornamelijk met een iPad en geen toetsenbord, maar voor Adri Brundel geen excuses om eronder uit te komen. 

Van Jacques hoorde ik altijd euforische verhalen over de puzzelritten van vroeger, de Nachtrit van Veenendaal en de Zwarte Schapenrit in Ede. Hij reed deze altijd met zijn zwager Hans van Schaik. Hoe moeilijk kan zo’n puzzelrit nou wezen, dacht ik altijd. Met Jacques ging ik meerijden bij de AMBC en als beginnelingen zijn we in de meest basale fouten gedoken. Na een uitlegavond en een heus zorgvuldig samengesteld Puzzelrittenboek, trapten we steeds minder in de valse vallen. Dit jaar gaan we in de A-klasse vóóral de strijd aan met de Schaikies (Hans/Erik).

Ik rij altijd en Jacques doet zijn best om te navigeren. In de dagen voor de rit houden Jacques en ik ons altijd bijzonder strijdvaardig; "wel scherp zijn hè, zondag" klinkt er geregeld! In de auto is dan het altijd feest, pittige discussies hoe we de vallen nu weer moeten lezen en pareren. Gelukkig kijk ik nog heel vaak mee met de routebeschrijving, anders zouden we nooit finishen. Maar lol hebben we altijd! We kijken alweer uit naar de Pinksterrit!

Naast de puzzelritten, ben ik geregeld te vinden op de tennisbaan om een lekker potje te dubbelen. Thuis geniet ik van mijn kids en vind ik het leuk om te tuinieren, te klussen in/om het huis en lekker uitgebreid te koken; daar waar het kan, want met 2 kleine kids van 2 en 4 valt dat niet altijd mee, dus vaak geregeld in het weekend. Mijn passie ligt bij gastvrijheid en een heuse carrièreswitch ligt in het verschiet. Voor mijn puzzelrittoekomst, zou ik het heel leuk vinden om, als de tijd het zou toelaten, te helpen met het uitzetten. Lijkt me fantastisch om vallen te bedenken…

Het toetsenbord geef ik door aan ... Henny van der Horst

Want ik ben zo nieuwsgierig naar het recept om zo succesvol te zijn in de rittensport!

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter