Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
      Emma Kasteel
      Annet Brouwer
      Hans Beerenfenger
      Henny van der Horst
      Hanneke Plugge
      Kees Peet
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2020
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Henny van der Horst

 

Hallo allemaal, ik heb het toetsenbord doorgekregen van de alleraardigste man, Hans Beerenfenger. Ik ben nog nooit zo blij geweest.

Ik zal mij even voorstellen, hoewel de meesten mij beter kennen dan ik de rijders ken. Mijn naam is Henny van der Horst en getrouwd met Bertus. In verband met de privacywet hoef ik niet mijn geboortedatum te vermelden. Jeetje, wat komt mij dat goed uit

Samen hebben we 1 zoon en 2 dochters, 1 schoondochter, 2 schoonzoons en 3 kleinkinderen. Een vrolijk stel waar we gek mee zijn. Wekelijks passen we op de kleinkinderen. Helaas wonen ze geen van allen naast de deur.

Op dit moment doe ik vrijwilligerswerk bij een instelling die op alle manieren doelgroepen bijstaat. Ik ben receptioniste en zorg ervoor dat cliŽnten door vrijwilligers worden geholpen op aanvraag. Dit doe ik al 25 jaar. Ook doe ik samen met Bertus vrijwilligerswerk in het ziekenhuis op de zondagmorgen bij de kerkdiensten. Wij halen en brengen de patiŽnten en zorgen na de dienst voor koffie / thee. Ook dit doe ik al zo'n beetje 30 jaar. Als ik iets leuk vind, laat ik het niet gauw los. En dan nog de autopuzzelritten wat wij 'best wel' intensief doen. Zo kom je nog eens ergens hť. Ook maak ik de notulen van de Harderwijker Automobielclub sinds 2001.

Nu de vraag van Hans wat of het recept is van ons succes: Bertus. Van hem heb ik veel geleerd en hij probeert nog steeds om mij allerlei dingen bij te brengen maar ik moet eerlijk zeggen dat dat niet meer zo lukt. In de taal kan ik hem nog overtreffen en ook met puzzelwoorden maar verder houdt het op.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Hanneke Plugge

Ik heb geen idee wie het is maar misschien juist daarom.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter