Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
      Emma Kasteel
      Annet Brouwer
      Hans Beerenfenger
      Henny van der Horst
      Hanneke Plugge
      Kees Peet
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2020
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Hanneke Plugge

 

Allereerst wil ik Henny bedanken voor het doorgeven van het toetsenbord.

Ik ben Hanneke, 32 jaar, geboren en getogen in Leusden maar woon sinds kort in Nieuwegein. Samen met mijn goede vriend Mark rijd ik mee bij de AMBC. We hebben een lange tijd een relatie gehad, maar dat bleek niet te werken. Ik ben erg blij dat we nog samen puzzelritten rijden. Momenteel staan we 1e in de C-Klasse, dus zijn we (toch) een goed team. Hij als bestuurder, ik als navigator.

Vorig jaar waren we opzoek naar een leuke rit om te rijden met mijn VW Kever en kwamen zo bij de Koni(n)gsrit van de AMBC uit. We hadden er zoveel plezier in, dat we lid zijn geworden om mee te strijden in het kampioenschap. Wat ons tot nu toe goed af gaat

Daar benoem ik meteen mijn 1e hobby en grote liefde, mijn VW Kever uit 1971. Een zorgenkindje, zo bleek toen hij begin dit jaar op de brug stond. Hij is helemaal ‘body off’ gegaan om de auto deels te restaureren. Met als deadline 15 augustus om een prachtige rit te maken naar Zwitserland en terug. Samen met 13 kevers, 4 busjes en 30 man was dit een geweldige ervaring die ik iedereen kan aanraden.

Verder kan je mij erg blij maken met een goed bordspel. Met een collectie van bijna 150 spellen, verveel ik me nooit. Van een gezellig potje Catan tot de grotere spellen waar je een hele avond mee bezig bent. Strategisch puzzelen om als winnaar te eindigen. Ook ben ik regelmatig bij een concert te vinden. Het liefste 1 van een stevige rockband, denk hierbij bijvoorbeeld aan Metallica.

De rest van mijn vrije tijd vul ik op met een fulltimebaan. In de logistiek, als een manusje van alles op administratief vlak. Een baan waarin ik het overzicht moet bewaren en moet zorgen dat alle stukjes als een puzzel in elkaar vallen.
Puzzelen en auto’s, dat is toch wel mijn passie wat mooi samenkomt bij de AMBC.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Kees Peet

Staat als 2e in de C-Klasse. Daarom wil ik wel weten met wie we aan het strijden zijn .

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter