Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
      Emma Kasteel
      Annet Brouwer
      Hans Beerenfenger
      Henny van der Horst
      Hanneke Plugge
      Kees Peet
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2020
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Kees Peet

 

Nou...enorm bedankt om het toetsenbord aan mij door te geven Hanneke! Ik ben er erg blij mee hoor . Volgens mij hebben we jullie tijdens de laatste (jubileum)rit “teruggepakt”.

Ik ben Kees, 47 jaar, geboren en getogen in Zevenaar. Daar woon ik nog steeds samen met Gerdien en onze 2 katten Max en Levi, de 2 grootste donderstenen in ons huishouden. De kinderen maken uiteraard daar ook deel van uit, maar wonen bij mijn ex partner om de hoek. Werkzaam ben ik bij Fidato te Arnhem, als inkoper. Fidato richt overheidsgebouwen, scholen en (large) corporates in met alles wat maar met beeld en geluid te maken heeft.

Een klein stukje over de puzzelritten. Het rittenvirus is begin 2017 behoorlijk in ons lichaam gekropen en heeft ons stevig besmet. Na een aardige start, plek 14, hadden wij wisselende successen het afgelopen jaar. Gelukkig zijn we dit jaar iets stabieler en doen we leuk mee in de (sub)top van het klassement. Voor ons de uitdaging om komende jaren echt mee te gaan strijden om het kampioenschap in de C-klasse.

Hobby's heb ik, naast de puzzelritten, uiteraard ook. Naast de liefde voor Griekenland, waar wij in 2014 zijn getrouwd (Lefkas, Nidri), kijk ik graag Formule-1 en voetbal, met name Ajax. Bij Ajax zijn wij ook regelmatig te vinden in de skybox. Samen met Gerdien houd ik van de mooie en gezellige dingen van het leven; genieten van het zonnetje op een terras, een concert bezoeken (van Hazes tot Metallica), een dagje (of meerdere) weg en daar de lokale cultuur opsnuiven om vervolgens af te sluiten met weer dat terrasje en een hapje. Wat we dan graag bekijken is een kasteel, rune of een mooi stuk natuur. Maar een gezellig avondje ‘gewoon’ thuis is ook behoorlijk heilig voor ons, de voetjes op tafel met een hapje en een drankje, tv aan en een serietje volgen!

Genoeg verteld nu over mij en Gerdien, jullie komen ons nog vaak tegen bij de AMBC en misschien ook wel bij andere verenigingen, al is het lastig om de juiste rit op een rijdbare afstand te vinden.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Wendy van de Bruinhorst

Naast Hanneke en Mark is Wendy n van onze andere concurrenten in de C-klasse. We willen graag weten hoe wij haar kunnen afleiden zodat wij net wat meer puntjes krijgen .

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter