Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
      Wendy vd Bruinhorst
      Marianne van Ginkel
      Sanne van Lent
      Koen van 't Oor
      Henk Prijs
      Rien Hermans
  Toetsenbord 2022
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Wendy van de Bruinhorst

Met dank aan Kees Peet zit ik nu met het toetsenbord in handen.

Mijn naam is Wendy van de Bruinhorst, 38 jaar wonende te Barneveld. Ben een alleenstaande moeder van 2 heerlijke zoons, Mitchel (19) en Joey (15) waar ik de puzzelritten mee rijd tegenwoordig.

Ik ben opgegroeid in Barneveld. Op mijn 16e ging ik naar de kappersschool in Leusden. Na dat succesvol te hebben afgerond, heb ik 20 jaar lang met plezier in verschillende kapsalons gewerkt. Helaas kreeg ik in 2008 een auto-ongeluk waardoor het kappersvak eigenlijk niet meer haalbaar was voor vele uren door nek- en schouderklachten. Nu werk ik bijna een jaar bij Jack's Casino in Amersfoort. Iets totaal anders dan het kappersvak, maar wel weer nieuwe uitdagingen.

Mijn grootste hobby zijn mijn kinderen. Ik ben in 2008 gescheiden en sindsdien geniet ik nog meer van de tijd die ik met de kinderen heb. Ik onderneem graag dingen met ze. Hadden we vroeger een abonnement op de Julianatoren, is dat tegenwoordig op dierentuinen of andere pretparken. Het zijn 2 huismussen en vinden het nog steeds leuk om met mams op stap te gaan. Ook spelen we graag spelletjes, zowel bordspellen als op de Wii. Als de kinderen bij hun vader zijn, vind ik het leuk zo af en toe een bioscoopje te pakken. Eerder ging ik graag naar een show van Hans Klok waar ik een groot fan van ben, maar hij gaat naar Las Vegas voor 10 jaar en dat is me iets te ver rijden. Ook was ik een groot van Mon Amour (de BZN tributeband) maar helaas zijn ook zij er vorig jaar mee gestopt. Dus nu zit ik graag een serie of film te kijken op Netflix.

Reed ik vroeger zeer regelmatig met de vader van Mitchel en Joey, nu ben ik dat met hen gaan doen. En we vinden het geweldig om te doen. En zijn afgelopen jaar zelfs kampioen geworden in de C-klasse!! Nu gaan we het dus proberen in de B-klasse!

Het toetsenbord geef ik door aan ... Marianne van Ginkel

We gaan dit jaar in de B-klasse rijden en dit wordt dus 1 van onze concurrenten. En haar willen we graag beter leren kennen.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter