Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
      Wendy vd Bruinhorst
      Marianne van Ginkel
      Sanne van Lent
      Koen van 't Oor
      Henk Prijs
      Rien Hermans
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Marianne van Ginkel

Bedankt Wendy van de Bruinhorst voor het doorgeven van het Toetsenbord.

Zoals jullie hierboven kunnen lezen luidt mijn naam Marianne van Ginkel, ik ben 55 jaar en woon in Woudenberg. Ik ben moeder van zoon Rick (25 jaar) en dochter Angela (21 jaar). Rick woont samen in Amersfoort en Angela woont in Amsterdam waar ze studeert.

Sinds 2 jaar werk ik als gastvrouw op een gesloten afdeling voor demente bejaarden. Dit binnen de organisatie Charim op de locatie Elim Amerongen. Het is mooi, zwaar maar ook dankbaar werk. Daarnaast doe ik als invalkracht ook nog regelmatig werkzaamheden voor Moeders voor Moeders. Ik houd me dan als consulente voornamelijk bezig met intakegesprekken. Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere moeders die stellen met vruchtbaarheidsproblemen willen helpen. Het is heel leuk werk en je weet vaak als eerste dat iemand zwanger is.

Ruim 15 jaar heb ik in "Huis in de Wei" in Scherpenzeel gewerkt. In 1e instantie als weekend- en vakantiehulp, later ook in vaste dienst. In deze periode heb ik mijn Bejaardenhelpende diploma gehaald maar tijdens de laatste 10 jaar heb ik als kok in de keuken gewerkt. Liesbeth, die u vaak tijdens een rit aantreft achter de bar van De Moespot, was destijds een collega van me . Ook ben ik 10 jaar gastvrouw geweest bij "Passage, christelijk- maatschappelijke vrouwenbeweging" in Amersfoort.

Mijn eerste rit bij AMBC Achterveld was in oktober 2008; de Jubileumrit ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de AMBC. Na nog een paar ritten te hebben gereden ben ik in 2009 lid geworden. Ik heb 8 jaar met Jacqueline van Ledden gereden, Jacqueline als navigator en ik als chauffeur. Met ingang van dit jaar rijd ik samen met Kees van Wolfswinkel waarbij ik nu de rol van navigator op me heb genomen.

Het is het meest waarschijnlijk dat jullie me kennen als degene die na de rit de controlekaarten in ontvangst neemt, jullie voorziet van de uitleg en de verkoop van de lootjes voor de loterij.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Sanne van Lent

Omdat we samen in de B-klasse rijden en Sanne mij, samen met Rianda, sinds dit jaar helpt met het verkopen van de lootjes.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter