Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
      Wendy vd Bruinhorst
      Marianne van Ginkel
      Sanne van Lent
      Koen van 't Oor
      Henk Prijs
      Rien Hermans
  Toetsenbord 2022
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Sanne van Lent

Aangenaam! Jullie zullen ons vast wel kennen. Ik zeg ons, omdat wij inmiddels al een aantal jaren trouw (in vaste, voor velen herkenbare, samenstelling) met plezier puzzelen in en rond Achterveld. n omdat we graag de handen uit de mouwen steken om de organisatie een handje te helpen met de lootjes of de kaarteninname.

Ikzelf heet Sanne en ben 24 jaar oud. Waar ik tijdens het rittenseizoen maandelijks puzzels oplos en mijn hersens breek over tekstuele vallen, doe ik dit in het dagelijks leven over merkcampagnes. Ik werk namelijk als PR & Online marketing adviseur bij een contentmarketingbureau in Amersfoort. Hierbij werk ik voor verschillende Nederlandse A-merken in de B2C en B2B-markt, en help ik hen positief zichtbaar te worden bij de doelgroep. Of dit nu via een artikel in een landelijke krant is of een videoserie die via Facebook wordt verspreid. In deze rol word ik dagelijks zowel strategisch als creatief uitgedaagd en ben ik iedere keer weer apetrots als ik zie dat 'mijn werk' voor een klant succesvol uitpakt.

Naast van mijn werk word ik ook erg blij van gezelligheid. Dagjes uit en etentjes met familie, festivals met vriendinnen of gewoon gezellig een spelletje op de vrijdagavond. Het allerliefst bevind ik mij onder de mensen. Een echt gezelschapsdier. En wanneer ik de spanning wil opzoeken, dan doe ik graag (samen met het gezin) een Escape Room. Een kamer waarin je wordt 'opgesloten' en je door het doen van spellen en het oplossen van puzzels binnen 60 minuten moet ontsnappen. Hoe kan het ook anders dan dat ik dat leuk vind ;-) Zowel bij puzzelritten als Escape Rooms geldt voor mij: winnen is altijd belangrijker dan meedoen. Vooral als het gaat om de onderlinge strijd tussen ons equipe en dat van onze ouders. Mr: om te winnen, moet je wel meedoen. En dat laatste typeert mij: ik ben geen opgever, maar een echte doorzetter. En als ik dan ergens voor ga, dan ook met 100 procent.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Koen van 't Oor

Omdat hij samen met 'zijn Ochtense equipes' sinds een tijdje een waardige tegenstander is geworden!

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter