Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
      Wendy vd Bruinhorst
      Marianne van Ginkel
      Sanne van Lent
      Koen van 't Oor
      Henk Prijs
      Rien Hermans
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Koen van 't Oor

Hallo allemaal, het was voor mij een verrassing dat je, ondanks dat je geen lid bent van de vereniging, toch kunt worden genomineerd voor het toetsenbord en dat er ook geen ontsnappen mogelijk is. Dank je wel Sanne.

Mijn naam is Koen van 't Oor, 54 jaar, getrouwd met Anne-Marie, vader van Ingo, Boike en Nisse en woonachtig in Ochten. Sinds een aantal jaar rijden we fanatiek mee met de puzzelritten in Achterveld. Eerst als 1 team, maar Ingo rijdt tegenwoordig eigenlijk altijd met een eigen team uit Zeist. Het puzzelrit rijden hebben we ontdekt tijdens de Koninginne-/Koningsdagpuzzelrit in Ochten. Adri Brundel is daar al jaren de vaste uitzetter en via hem zijn we in contact gekomen met de AMBC uit Achterveld. Na een gesprekje zijn we eens gaan kijken en sindsdien zijn we vaste deelnemers. In het begin in de C-klasse, maar sinds 1½ jaar zijn we actief in de B-klasse. Dit met wisselend resultaat en we hebben nog geen overwinning op onze palmares in deze klasse, maar we geven niet op!

Als er geen rit is gepland, lopen mijn vrouw en ik bijna wekelijks een wandeltocht, variėrend van 20 tot 35 kilometer. Doordeweeks, als er geen puzzelritten en wandelingen zijn, werk ik in mijn eigen bedrijf. Ik ben een zelfstandig EPLAN consultant en adviseer klanten in het goed gebruik maken van deze software. Mijn klanten variėren van infrastructuur (ProRail), scheepvaart (IHC), hoogspanningstransformatoren (Smit Nijmegen) tot panelenbouw (Hoppenbrouwers). Zeer variėrend en om hiervan een beetje bij te komen, geef ik in de avonduren de cursus 'Elektrisch Schakelen' bij het ROVC. Genoeg bezigheden dus.

Thuis hebben we nog 7 binnenkatten van het merk Ragdoll, 1 buitenkat en een haan. Deze vergen ook nog voldoende aandacht en zorg, dus als er dan nog tijd overblijft: slaap heb ik ook nodig. Ik hoop dat dit een beetje inzicht geeft in mijn leven. Oja, en ik heb een schoenen-fetisj. Als laatste wil ik nog vragen of de uitzetters voortaan over wat bredere wegen willen uitzetten, want af en toe heeft de bestuurder van onze auto moeite om overal te komen. Verder niets dan lof over de puzzelritten.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Henk Prijs

Omdat ik benieuwd ben hoe het er bij hen thuis aan toe gaat 's avonds na een puzzelrit.!

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter