Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
      Wendy vd Bruinhorst
      Marianne van Ginkel
      Sanne van Lent
      Koen van 't Oor
      Henk Prijs
      Rien Hermans
  Toetsenbord 2022
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Henk Prijs

Bedankt voor het doorgeven Koen! Jij wilt dus weten hoe het er bij ons thuis aan toegaat na een dagje puzzelritten? Daar komt het: na de puzzelrit is het nog lang niet klaar en wordt er nog uitgebreid gediscussieerd over de rit. Dit vaak samen met het equipe van Rianda (mijn dochter) en Sanne.

Zoals jullie weten speelt er wat rivaliteit tussen onze twee equipes. Het is iedere keer spannend: wie wint er? Jong of oud? Dit gebeurt dan vaak onder het genot van een hapje en drankje (vaak ergens onderweg richting huis) en daar sluiten we gezellig de dag mee af.

Maar ik zal mijzelf ook even voorstellen. Ik ben Henk Prijs en woon in Pottum, een buurtgemeentschap van Ochten. Samen met mijn vrouw Rita wonen we lekker landelijk en er is altijd wel wat te beleven. Helemaal in onze tuin, waar we graag in werken maar ook lekker genieten in de veranda.

Nog wat verder terug: ik werd geboren in 1958 en heb altijd met veel plezier op een steenoven gewoond. Ik werk inmiddels al 43 jaar bij hetzelfde bedrijf in Kesteren waar we onder andere de fenders maken voor de pleziervaart. Daar ben ik hoofd productie en zorg dat alles op rolletjes loopt. Iedere dag een variŽrende dag met veel verschillende mensen.

Als ik uit mijn werk kom, werk ik graag in de tuin en vind ik het leuk om films te kijken. Als er geen puzzelritten zijn, gaan we graag op bezoek bij onze kinderen en kleinkinderen. Daar geniet ik erg van! Samen leuke dagjes en weekendjes weg met familie of vrienden.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Rien Hermans

Omdat hij samen met Rietje net boven ons staat in de B-klasse van het ledenklassement.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter