Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
      Wendy vd Bruinhorst
      Marianne van Ginkel
      Sanne van Lent
      Koen van 't Oor
      Henk Prijs
      Rien Hermans
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Rien Hermans

Ik vond het een schitterend initiatief van de redactie om in iedere uitgave van het clubblad een lid iets over zichzelf te laten schrijven. Nu ik het toetsenbord van Henk Prijs heb ontvangen, is mijn enthousiasme iets minder, maar ook ik ga proberen iets over mezelf te vertellen.

Mijn naam is Rien Hermans, 71 jaar, geboren in Ossendrecht, trotse vader van 2 knappe dochters (dat zeggen ze tenminste) en inmiddels opa van 4 kleinkinderen. Omdat het huis in Ossendrecht voor ons twee veel te groot werd, (ik denk dat ik 1x per jaar op de 3e verdieping kwam om de CV te controleren en te kijken of alles er nog stond) en we voor het oppassen in Utrecht om 5 uur het bed uit moesten, hebben we in 2012 besloten het huis te verkopen en een mooi appartement in Utrecht aan te schaffen.

Na het behalen van mijn diploma's in de elektro-, meet- en regel-techniek meestal werkzaam geweest in de chemische industrie. Als "groentje" begonnen op Total Vlissingen. Daarna via Heineken Zoeterwoude, waar ik bier (voor 5 cent) heb leren drinken, BASF Antwerpen, DOW Terneuzen en AVR Rotterdam heel veel kilometers gereden om een boterham te verdienen. Als werfverantwoordelijke op Esso Rotterdam (de laatste 15 jaar) mijn "loopbaan" afgesloten en op 62-jarige leeftijd met vroegpensioen gegaan. Sinds 4 jaar maak ik deel uit van de haal- en brengservice van Auto Reset in Hoofddorp, waarbij ik auto's transporteer.

In mijn "jonge jaren" heb ik vanaf mijn 14e tot en met mijn 44e jaar muziek gemaakt in de band Replay, waarin ik toetsenist was. Vooral in Brabant en Zeeland waren we "wereldberoemd". Naast het oppassen op de kleinkinderen, samen met mijn lieve vrouw Rietje houden we de "conditie" op peil met fietsen, wandelen en tafeltennis. Omdat ik net zoals velen van jullie met het NRF-virus besmet ben, worden er ook aan de rittensport veel uurtjes gespendeerd. Gelukkig vindt ook Rietje de ritten en het contact met de mensen erg leuk.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Els van Rossen

Dit omdat we bij heel veel ritten na afloop samen gezellig aan een tafeltje zitten, maar voor de rest niks van haar weten.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter