Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
      Els van Rossen
      Bertus v.d. Linden
      Otto Edelenbosch
      Bart Stoffelsen
      Henk Schopping
  Toetsenbord 2023
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Els van Rossen

Zoals jullie weten ben ik sinds een jaar met veel plezier lid van de AMBC Achterveld. Als kaartlezer rijd ik met Joke graag mee op de mooie ritten over de Veluwe.

Zelf kom ik niet uit de omgeving van Achterveld, maar uit de omgeving Rotterdam. Ook hier ben ik lid van verschillende puzzelritverenigingen waaronder die van Rockanje en de SkyMasters.

In het dagelijks leven werk ik bij een autobedrijf. Hier ben ik verantwoordelijk voor de werkplaatsadministratie en zorg dat alle reparatiefacturen worden opgemaakt en de benodigde onderdelen worden besteld. Daarnaast assisteer ik ook op de verkoopafdeling. Ik vind het erg leuk om samen met de klant op zoek te gaan naar een auto die bij hun wensen past.

Naast het puzzelrijden ga ik graag op reis. Ik houd zowel van actieve vakanties zoals rondreizen door Noorwegen en Zuid-Afrika als van zonvakanties naar de Canarische Eilanden. Een aantal jaar geleden heb ik een cruisereis gemaakt. Een hele belevenis en onvergetelijk om in mijn eigen stad Rotterdam aan te meren aan het einde van de reis.

Om in beweging te blijven ga ik elke week tennissen. In de zomerperiode vind ik het ook leuk om samen met Joke bloemencorso's te bekijken. Ik vind het erg mooi om te zien wat een prachtige bouwwerken er gemaakt kunnen worden met de verschillende bloemsoorten. Wanneer de winterperiode aanbreekt zorg ik dat ik mijn puzzelvaardigheden op peil houdt door uitdagende legpuzzels te maken.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Bertus van der Linden

Omdat ik nog niet zo lang lid ben van de vereniging zijn er nog veel leden die ik nog niet zo goed ken. Ik wil daarom het toetsenbord doorgeven aan Bertus van der Linden. Hij is een medekaartlezer die ik ontmoet heb bij de afgelopen ritten, maar ik heb nog niet de gelegenheid gehad om verder kennis te maken.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter