Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
      Els van Rossen
      Bertus v.d. Linden
      Otto Edelenbosch
      Bart Stoffelsen
      Henk Schopping
  Toetsenbord 2023
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Bart Stoffelsen

Dankjewel Otto Edelenbosch voor het doorgeven van het toetsenbord, ik vertel graag wat. Ik ben Bart Stoffelsen, ik ben 32 jaar en al een aantal jaar mag ik met goede vriend Nico graag enkele puzzelritten rijden.

De puzzelritten heb ik leren kennen door het jarenlang rijden van de Oranjerit in Voorthuizen, waar ik woon. Dit jaar is de cirkel voor het eerst rond, omdat Nico en ik, samen met team Bakker-Kasteel deze rit hebben uitgezet (nog gefeliciteerd Jan en Annemieke!).

Wat betreft mijn dagelijks leven, beste lezer, als je wel eens iets online bestelt kan ik daarmee te maken hebben. Ik ben al een aantal jaren Sales Engineer bij een bedrijf dat sorteeroplossingen voor klanten ontwerpt en bouwt. Deze klanten zijn de bekende pakketbezorgers en e-commerce bedrijven. Ik mag in de verkoop het technische ontwerp zo maken, dat onze oplossingen werken voor onze klanten. Daarnaast mag ik sinds een aantal jaar ook de teamleider zijn van deze afdeling.

Naast mijn werk trek ik graag de hardloopschoenen aan om een mooi rondje te maken, lees ik graag en ben ik een liefhebber van enkele podcasts. Natuurlijk ben ik ook een puzzel- en spellenliefhebber, dat laatste is zowel gezelschapsspellen als een Nintendo spel.

En natuurlijk die puzzelritten, we hebben hier heel veel plezier in en ik vind het leuke van ons team dat we beiden op totaal verschillende dingen letten. Nico is onze kenner van het puzzelreglement en ik ben iets meer van de woordtrucjes en puzzeltjes. Dit levert veel plezier op en natuurlijk een boel fouten.

Bedankt voor het lezen en tot snel.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Henk Schopping

Hij gooit samen met Alphons hoge ogen in de C-klasse en ik ben benieuwd wie hij is.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter